Mehiläinen laajentaa Länsi-Uudellamaalla: Karkkilan Lääkärikeskus osaksi Mehiläistä

Lääkärikeskus- ja työterveyspalveluita Karkkilassa tarjoavan Karkkilan Lääkärikeskus Oy:n omistus siirtyy Mehiläiselle 1.3.2016 alkaen. Lääkärikeskus Mehiläinen Karkkila tarjoaa kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut alueen yritys- ja yksityisasiakkaille ja laajentaa erikoislääkäritarjontaansa kevään aikana. Mehiläisellä on Länsi-Uudellamaalla Karkkilan lisäksi toimipisteet Lohjalla ja Nummelassa.

Karkkilan Lääkärikeskus on Componenta Oyj:n vuonna 1990 perustettu tytäryhtiö, joka toimii Karkkilan keskustassa ruukin tehdasalueella. Lääkärikeskuksen palveluvalikoimaan kuuluvat kattavat työterveyspalvelut noin 100 yritysasiakkaalle sekä yleis- ja erikoislääkärinpalvelut yksityisasiakkaille. Lisäksi lääkärikeskus tarjoaa asiakkailleen fysioterapiapalveluita, laboratoriotutkimuksia ja kuvantamispalvelut yhteistyössä HUS:n kanssa.

”Mehiläisen laajentuminen Karkkilaan on tärkeä osa kasvustrategiamme toteuttamisessa ja erinomainen avaus vuoden 2016 kasvullemme. Huhtikuussa tulemme avaamaan Uudellamaalla Lääkäriasemat Tammisaaressa, Karjaalla ja Porvoossa”, kertoo Mehiläisen terveyspalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljas.

”Karkkilan Lääkärikeskus on hyvin hoidettu yksikkö, joka mahdollistaa ensiluokkaisen palvelun valtakunnallisille työterveysasiakkaillekaille sekä erityisesti paikallisille yrityksille ja yksityisasiakkaille”, Uljas jatkaa.

”Lääkäri- ja työterveyspalveluiden tuottaminen on Mehiläisen ydinosaamista ja -liiketoimintaa, joten heillä, edistyksellisenä valtakunnallisena toimijana, on mahdollisuus kehittää Karkkilan Lääkärikeskuksen toimintaa ja palveluita edelleen. Olemme tehneet Mehiläisen kanssa sopimuksen työterveyspalvelujen tuottamisesta Componentan Karkkilan, Porin ja Käpylän henkilökunnalle”, toteaa Karkkilan Lääkärikeskuksen toiminnasta vastannut Mika Härkönen.

Lääkärikeskus Mehiläinen Karkkila jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissa osoitteessa Valurinkatu 2 A 1, 03600 Karkkila. Ajanvaraus tapahtuu 1.3. alkaen Mehiläisen valtakunnallisen asiakaspalvelun kautta joko verkossa www.mehilainen.fi tai puhelimitse p. 010 414 00 (0,084 €/min).


Uutinen julkaistu 9.2.2016