Mehiläinen laajentaa lääkärikeskus- ja työterveyspalveluitaan pääkaupunkiseudulla

Mehiläisen uudet lääkärikeskus- ja työterveyspalvelut syksyllä Matinkylään, Myyrmäkeen ja Itäkeskukseen

Mehiläinen tuo lääkärikeskus- ja työterveyspalvelunsa entistä lähemmäs asiakkaitaan. Mehiläisen uudet toimipisteet avataan pääkaupunkiseudun asuin- ja työpaikkakeskittymien solmukohtiin, hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Espoon Matinkylään, Vantaan Myyrmäkeen ja Itä-Helsingin Itäkeskukseen avataan täyden palvelun lääkärikeskukset syksyllä 2011.

Uudet täyden palvelun lääkärikeskuksemme tarjoavat turvalliset ja asiantuntevat lääkäripalvelut elämän kaikkiin vaiheisiin. Asiakkaitamme palvelevat kaikissa uusissa lääkärikeskuksissa yleis- ja työterveyslääkäreiden lisäksi myös esimerkiksi lastenlääkärit, ortopedit, gynekologit ja ihotautilääkärit. Myös laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä toimenpiteet ovat saatavissa saman katon alta kaikista kolmesta avattavasta lääkärikeskuksestamme. Nukutusta vaativat toimenpiteet hoidetaan Töölön Mehiläisen sairaalassa.

– Haluamme olla lähellä asiakkaitamme jotta Mehiläiseen tulo on helppoa ja nopeaa. Laajennamme toimintaamme nyt pääkaupunkiseudulla kolmen uuden lääkärikeskus- ja työterveyspalveluita tarjoavan toimipisteen avaamisella, kertoo pääkaupunkiseudun aluejohtaja Johanna Asklöf Mehiläisestä.

Mehiläinen Itäkeskus
Itä-Helsinkiin avattava Mehiläinen Itäkeskus sijaitsee Itäväylän ja Kehä I:n risteymässä Prisman vieressä. Paikalle on helppo tulla metrolla ja busseilla, ja autoileville on tarjolla parkkitilaa. Mehiläinen Itäkeskus avataan elokuun puolivälissä.

Mehiläinen Matinkylä
Espoossa sijaitseva Mehiläinen Matinkylä avataan kauppakeskus Isoa Omenaa vastapäätä olevaan Fortumin taloon. Länsiväylä ja Piispansilta tarjoavat hyvät julkiset liikenneyhteydet ja parkkitilaa on runsaasti aivan sisäänkäynnin tuntumassa. Mehiläinen Matinkylä avataan alkusyksystä.

Mehiläinen Myyrmäki
Vantaalla sijaitseva Mehiläinen Myyrmäen lääkärikeskus tulee Myyrmäen keskustaan. Myyrmäen juna-asema ja bussiyhteydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja autoileville on parkkitilaa hyvin. Mehiläinen Myyrmäki avataan syksyn aikana.

Mehiläinen haluaa olla lähellä asiakastaan ja palvella asiakkaitaan vastuullisesti ja ainutlaatuisesti. Mehiläisen muut pääkaupunkiseudun toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Töölössä, Ympyrätalossa ja Forumissa, Espoossa Leppävaarassa ja Vantaalla Tikkurilassa ja Airportissa (lentokenttä).

Lisätietoja:
Johanna Asklöf, pääkaupunkiseudun aluejohtaja, Mehiläinen Oy, p. 050 445 0502
Kristiina Aalto, Matinkylän ja Itäkeskuksen yksikönjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 824 1494
Ulla Nurmenniemi, Myyrmäen yksikönjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 0400 658 026

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä on noin 2 000 työntekijää ja 1 900 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 167 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista sosiaali- ja terveyspalvelukonserneista.


Uutinen julkaistu 3.5.2011