Mehiläinen laajenee Raaseporiin - Lääkäriasema Medek osaksi Mehiläistä

Lääkärikeskus- ja työterveyspalveluita Tammisaaressa tarjoavan Lääkäriasema Medekin omistus siirtyy Mehiläinen Oy:lle 1.4.2016 alkaen. Jatkossa Mehiläinen Tammisaari tarjoaa kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut alueen yritys- ja yksityisasiakkaille.

Mehiläinen hakee Uudeltamaalta vahvaa kasvua yritysostoin sekä uusien avattavien toimipisteiden kautta.

”Mehiläisen laajentuminen Tammisaareen on tärkeä osa kasvustrategiamme toteuttamisessa. Avaamme samaan aikaan lääkäriaseman Karjaalla ja myöhemmin huhtikuussa tulemme avaamaan lääkäriaseman Porvoossa”, toteaa Mehiläisen terveyspalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljas.

Kattavat lääkäripalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille

Lääkäriasema Medek on perustettu vuonna 1987 ja se toimii Tammisaaren keskustassa osoitteessa Asematie 6. Lääkärikeskuksen palveluvalikoimaan kuuluvat työterveyspalvelut noin 190 yritysasiakkaalle sekä kattavat yleis- ja erikoislääkärinpalvelut yksityisasiakkaille. Lisäksi lääkärikeskus tarjoaa asiakkailleen fysioterapiapalveluita, laboratoriotutkimuksia ja kuvantamispalvelut yhteistyössä HUS:n kanssa.

”Lääkäriasema Medek on erittäin hyvin hoidettu yksikkö, joka mahdollistaa ensiluokkaisen palvelun valtakunnallisille työterveysasiakkaille ja erityisesti Raaseporin kunnalle ja paikallisille yrityksille sekä yksityisasiakkaille”, kuvailee Uljas.

”Näimme Mehiläisen hyvänä jatkajana työlle, jota sitoutuneet terveydenhuollon ammattilaisemme ovat Medekissä hoitaneet jo lähes 30 vuotta. Työterveyshuoltopalvelujen kehittäminen vaatii toimintatapojen jatkuvaa kehittämistä ja tässä työssä Mehiläinen toimii ydinosaamisalueellaan”, PlusTerveyden liiketoimintajohtaja Petri Hammar kertoo.

Mehiläinen Tammisaaren ja Karjaan yksikön päälliköksi on nimitetty Irma Brasken.

Lääkärikeskus Mehiläinen Tammisaari jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissa osoitteessa Asematie 6. 10600 Raasepori. Ajanvaraus tapahtuu 1.4. alkaen Mehiläisen valtakunnallisen asiakaspalvelun kautta joko verkossa www.mehilainen.fi tai puhelimitse p. 010 414 00 (0,084 €/min).


Uutinen julkaistu 23.3.2016