Mehiläinen Kuntapalveluiden liiketoimintajohtajaksi Johanna Asklöf 1.2.2014 alkaen

Mehiläinen Oy:n Kuntapalveluiden liiketoimintajohtajaksi ja Mehiläinen-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.2.2014 alkaen LL, MBA Johanna Asklöf. Asklöf, 41, siirtyy tehtävään Lääkärikeskus-sairaala- ja Työelämäpalveluiden Uudenmaan aluejohtajan tehtävästä, ja hän on toiminut Mehiläisessä vuodesta 2007 alkaen.

- Johanna Asklöfin laaja-alainen kokemus Mehiläisestä ja lääkärikeskus-, sairaala- ja Työelämäpalveluista vahvistaa Mehiläisen Kuntapalveluita haluamallamme tavalla. Haluamme tarjota palveluita, jotka tukevat kuntia ja muita asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

- Mehiläisen Kuntapalveluissa on laaja palveluvalikoima, korkea ammattitaito sekä kattava ja läpinäkyvä raportointi, joihin asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä. Tulemme kehittämään toimintaamme ja luomaan uusia palvelumuotoja, joilla voimme tukea kuntia palveluiden tuottamisessa, toteaa Kuntapalveluiden liiketoimintajohtajaksi siirtyvä Johanna Asklöf.

Mehiläisen Kuntapalvelut eli ikääntyneiden palvelut, mielenterveyspalvelut, lastensuojelupalvelut sekä henkilöstövuokraus ja kotihoitopalvelut toimivat kuntien ja sairaanhoitopiirien kanssa avoimessa ja tiiviissä yhteistyössä. Mehiläinen on valikoitunut kuntien kumppaniksi usein silloin, kun valintakriteereissä on painotettu laadullisten kriteereiden merkitystä yhdessä kustannustehokkuuden kanssa.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Matti Bergendahl, Mehiläinen Oy, p. 040 833 5461

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 22.1.2014