Mehiläinen-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi Thomas Pimenoff

Mehiläinen-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Thomas Pimenoff. Thomas Pimenoff, aloittaa tehtävässään marraskuun 2013 aikana ja siirtyy Mehiläiseen Nordea Pankin Suomen markkinointijohtajan tehtävästä. Pimenoff on aikaisemmin toiminut vastaavissa tehtävissä mm. TeliaSonerassa ja Fazerilla. Mehiläisen nykyinen markkinointi- ja viestintäjohtaja Kati Räihä siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolella.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Thomas Pimenoffin vastaamaan konsernimme markkinoinnista ja viestinnästä. Mehiläinen on Suomen tunnetuin terveys ja sosiaalipalveluiden brändi ja erittäin arvostettu kaikissa asiakasryhmissä. Thomas Pimenoffin vahva ja laaja-alainen kokemus tuote- ja palvelubrändien lanseeraamisesta ja markkinoinnista tulee erinomaisesti vahvistamaan Mehiläisen markkinointi- ja viestintäorganisaatiota”, toteaa Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

”Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja odotuksia sekä yksityis- että julkisrahoitteisissa sosiaali- ja terveyspalveluissa. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme sekä mukana sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä Suomessa. Uskon, että Mehiläinen-konserni tulee Thomas Pimenoffin johdolla vahvasti kehittymään markkinoinnin ja viestinnän osa-alueilla”, jatkaa Bergendahl.

”Olen seurannut mielenkiinnolla Mehiläisen kehitystä ja laajentumista”, sanoo Thomas Pimenoff. ”Mehiläinen on alallaan Suomen tunnetuin ja arvostetuin brändi, jonka takana on alan parhaat palvelut ja ammattitaitoiset osaajat. Lisäksi näen toiminnan vahvan laajentumisen julkiselle sektorille erittäin mielenkiintoisena. Omalta osaltani otan haasteen vastaan innostuneena ja lähden kehittämään ja vahvistamaan Mehiläisen näkyvyyttä sosiaali- ja terveysalan edelläkävijänä yhdessä Mehiläisen osaajien kanssa”, jatkaa Pimenoff.

Markkinointi- ja viestintäjohtajana Thomas Pimenoff tulee vastaamaan Mehiläinen-konsernin markkinoinnista ja viestinnästä valtakunnallisesti sekä yksityis- että julkirahoitteisissa palveluissa. Markkinointi- ja viestintäjohtaja raportoi toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 833 5461

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 23.10.2013