Mehiläinen-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi Kati Leinonen

Mehiläinen-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri
Kati Leinonen 20.8.2012 alkaen. Kati Leinonen, 44, siirtyy Mehiläiseen UPM Metsäliiketoiminnan markkinointi- ja myyntijohtajan tehtävästä. Leinonen on aikaisemmin toiminut mm. Fazer Leipomoissa ja L’Orealilla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Kati Leinosen vastaamaan konsernimme markkinoinnista ja viestinnästä. Mehiläinen on Suomen tunnetuin terveys ja sosiaalipalveluiden brändi ja erittäin arvostettu kaikissa asiakasryhmissä. Kati Leinosen vahva ja laaja-alainen kokemus tuote- ja palvelubrändien lanseeraamisesta ja markkinoinnista tulee erinomaisesti vahvistamaan Mehiläisen markkinointi- ja viestintäorganisaatiota”, toteaa Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

”Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja odotuksia sekä yksityis- että julkisrahoitteisissa sosiaali- ja terveyspalveluissa. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme sekä mukana sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä Suomessa. Uskon, että Mehiläinen-konserni tulee Kati Leinosen johdolla vahvasti kehittymään markkinoinnin ja viestinnän osa-alueilla”, jatkaa Bergendahl.

”Olen seurannut mielenkiinnolla Mehiläisen kehitystä ja laajentumista, ja päätös tämän haastavan tehtävän suhteen oli helppo tehdä”, sanoo Kati Leinonen. ”On hienoa tulla mukaan Mehiläisen kehittämiseen tässä vaiheessa, Mehiläinen on alallaan Suomen tunnetuin ja arvostetuin brändi, jonka takana on alan parhaat palvelut ja ammattitaitoiset osaajat. Lisäksi näen toiminnan vahvan laajentumisen julkiselle sektorille erittäin mielenkiintoisena. Omalta osaltani otan haasteen vastaan innostuneena ja lähden kehittämään ja vahvistamaan Mehiläisen näkyvyyttä sosiaali- ja terveysalan edelläkävijänä yhdessä Mehiläisen osaajien kanssa”, jatkaa Leinonen.

Markkinointi- ja viestintäjohtajana Kati Leinonen tulee vastaamaan Mehiläinen-konsernin markkinoinnista ja viestinnästä valtakunnallisesti sekä yksityis- että julkirahoitteisissa palveluissa. Markkinointi- ja viestintäjohtaja raportoi toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 833 5461
Kati Leinonen, markkinointi- ja viestintäjohtaja (20.8.2012 alkaen), Mehiläinen Oy p. 0400 707 019

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 2500 henkilöä ja 2500 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2011 (tilikausi 1.5.-31.12.2011) oli 158 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehilainen.fi


Uutinen julkaistu 6.8.2012