Mehiläinen-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi Arja Kainulainen

Mehiläinen-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Arja Kainulainen 26.4.2010 alkaen. Arja Kainulainen, 41, siirtyy Mehiläiseen S-ryhmään kuuluvan HOK-Elannon markkinointi- ja viestintätehtävistä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Arja Kainulaisen vastaamaan konsernimme markkinoinnista ja viestinnästä. Mehiläinen on Suomen tunnetuin terveydenhuollon brändi ja erittäin arvostettu kaikissa asiakasryhmissä. Arja Kainulaisen vahva ja laaja-alainen kokemus tuote- ja palvelubrändien lanseeraamisesta ja markkinoinnista tulee erinomaisesti vahvistamaan Mehiläisen markkinointi- ja viestintäorganisaatiota”, toteaa Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl. ”Kehitämme jatkossa palveluitamme siten, että ne vastaavat entistä paremmin asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja odotuksia sekä yksityis- että julkisrahoitteisissa sosiaali- ja terveyspalveluissa. Haluamme olla asiakkaillemme helposti tavoitettava ja lähestyttävä. Uskon, että Mehiläinen-konserni tulee Arja Kainulaisen johdolla vahvasti kehittymään markkinoinnin ja viestinnän osa-alueilla”, jatkaa Bergendahl.

”Olen seurannut mielenkiinnolla Mehiläisen kehitystä ja laajentumista, ja tältä pohjalta minun oli helppo tehdä valinta tämän haastavan tehtävän suhteen”, sanoo Arja Kainulainen. ”On hieno tulla mukaan Mehiläisen kehittämiseen tässä vaiheessa, kun Mehiläisen brändi on Suomen tunnetuin alallaan, ja Mehiläisen asiakaslehdet, Yksityisesti ja Työterveys, ovat erittäin arvostettuja ja luettuja. Lisäksi näen toiminnan vahvan laajentumisen myös julkiselle sektorille erittäin mielenkiintoisena. Omalta osaltani otan haasteen vastaan ja lähden innokkaana kehittämään Mehiläinen-konsernin markkinointia ja viestintää yhdessä alan ammattilaisten kanssa”, jatkaa Kainulainen.

Markkinointi- ja viestintäjohtajana Arja Kainulainen tulee vastaamaan Mehiläinen-konsernin markkinoinnista ja viestinnästä valtakunnallisesti sekä yksityis- että julkirahoitteisissa palveluissa. Markkinointi- ja viestintäjohtaja raportoi toimitusjohtajalle.

Helsinki 30.3.2010

Matti Bergendahl
toimitusjohtaja
Mehiläinen Oy
varatoimitusjohtaja
Ambea AB

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 1700 henkilöä ja 1900 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 167 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista.

www.mehilainen.fi/


Uutinen julkaistu 30.3.2010