Mehiläinen kasvaa Kouvolassa: Kouvolan Lääkäriasema ja Kouvolan Röntgen Mehiläiselle

Heinäkuussa 2015 allekirjoitetulla sopimuksella Kouvolan Lääkäriasema Oy ja Kouvolan Röntgen Oy ovat siirtyneet Mehiläisen omistukseen. Kaupan myötä Mehiläinen vahvistaa asemaansa Kouvolan johtavana lääkärikeskuksena.

Kouvolan Lääkäriasema on perustettu vuonna 1975 ja yritys toimii Kouvolassa kahdessa osoitteessa Kouvolankadulla ja Väinöläntiellä. Palveluvalikoimaan kuuluu kattavat työterveyspalvelut noin 4 000 henkilöasiakkaalle sekä yleis- ja erikoislääkäripalveluita yksityisasiakkaille. Kouvolan Röntgen Oy on perustettu vuonna 2007 ja tarjoaa röntgen-, ultraääni-, ja magneettitutkimuksia Kouvolankadun toimipaikassa.

”Kokemuksemme mukaan Kouvolassa on paljon kysyntää sekä yksityisille työterveyspalveluille että lääkärikeskuspalveluille. Asiakkailta saamamme palaute Mehiläisen toiminnasta on erittäin rohkaisevaa. Toiminnan laajentaminen Kouvolassa on osa Mehiläisen kasvustrategiaa, jonka mukaan Mehiläinen on laajentunut kuluneen vuoden aikana lääkärikeskuspalveluitaan Kokkolaan sekä yrityksille tarjottavia työelämäpalveluita Loviisaan, Seinäjoelle, Joensuuhun, Raumalle, Kemiin ja Äänekoskelle”, kertoo Mehiläisen terveyspalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljas.

”Olen tyytyväinen siitä, että yrityksemme siirtyvät Mehiläisen omistukseen. Suurempana toimijana Mehiläinen pystyy panostamaan vahvasti kehitykseen ja tarjoamaan muun muassa kattavat sähköiset palvelut, kuten OmaMehiläinen ja YritysMehiläinen, asiakkaidemme käyttöön. Suhtaudun myös erittäin positiivisesti Mehiläisen omistusrakenteessa tapahtuneisiin muutoksiin, joiden myötä Mehiläisen omistajaksi on tullut mm. suomalaisia eläkevakuutusyhtiöitä”, jatkaa yrittäjä ja toimitusjohtaja Markku Multanen.

Kouvolan Lääkäriasema ja Kouvolan Röntgen jatkavat toimintaansa toistaiseksi ennallaan omissa tiloissaan ja ajanvaraus tapahtuu Kouvolan Lääkäriaseman ja Kouvolan Röntgenin omien palvelunumeroiden kautta. Vuoden 2016 alussa Mehiläisen kaikki Kouvolan toiminnot tullaan yhdistämään uusiin yhteisiin tiloihin Kauppamiehenkadulle.

Lisätiedot:
Mehiläinen Oy, liiketoimintajohtaja terveyspalvelut, Ove Uljas, 0400 605118
Kouvolan Lääkäriasema Oy ja Kouvolan Röntgen Oy, toimitusjohtaja, Markku Multanen, 0400 884604

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.


Uutinen julkaistu 5.8.2015