Mehiläinen ja yleisurheilija Viivi Lehikoinen yhteistyöhön

Mehiläinen ja 18-vuotias aitajuoksija Viivi Lehikoinen ovat aloittaneet yhteistyön. Mehiläinen on jatkossa Lehikoisen taustajoukoissa matkalla kohti maailman huippua tukemassa kokonaisvaltaista terveyttä, hyvinvointia ja urheiluvammojen ennaltaehkäisyä.

Viivi Lehikoinen on 18-vuotias 400 metrin aitajuoksija Helsingistä, joka on urheilu-urallaan saavuttanut jo paljon: mm. 17-vuotiaiden Euroopan mestaruuden vuonna 2016, 19-vuotiaiden EM-pronssia vuonna 2017 sekä Kalevan kisojen SM-hopea vuonna 2016. Lehikoinen valmistuu tänä keväänä ylioppilaaksi, jonka jälkeen hän aikoo toistaiseksi panostaa täysipäiväisesti urheiluun.

Mehiläisen tavoitteena on yhteistyössä sekä tukea kilpaurheilua että lisätä tietoisuutta aktiivisesti urheilua harrastavien nuorten terveydestä ja hyvinvoinnista.

- On hienoa lähteä tukemaan lupaavaa kilpaurheilijaa matkalla maailman huipulle. Viivin kautta voimme nostaa esiin myös muille aktiivisesti urheileville nuorille tärkeitä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä teemoja ja kysymyksiä, toteaa markkinoinnista ja viestinnästä vastaava johtaja Ove Uljas Mehiläisestä.

- Mehiläinen on perinteinen mutta samalla edistyksellinen terveyspalvelujen tarjoaja, josta olen löytänyt juuri minulle sopivat asiantuntijat. Kokonaisvaltainen terveys on ensisijaisen tärkeä asia, ja nuoren urheilijan uran alkuvaiheessa pitää koota ympärille hyvä ja luotettava tukiverkosto”, kuvailee Lehikoinen yhteistyön taustoja.

- Yhteistyössä on kivaa myös se, että saan jakaa omia kokemuksiani kokonaisvaltaisesta terveydestä aktiivisesti urheilua harrastavien nuorten kanssa.

Huippuasiantuntijat tukena

Mehiläisen Urheiluklinikan asiantuntijoita on jatkossa Lehikoisen harjoittelun tukena.

- Tavoitteeni yhteistyölle on kehittyä urheilijana. Esimerkiksi vammojen ennaltaehkäisy, palautumisen seuranta ja harjoittelun optimointi ovat tässä vaiheessa uraani erityisen tärkeitä asioita. Mehiläisen yhteistyön myötä minulla on varma tunne, että pystyn rauhassa kehittymään kohti maailman huippua, sanoo Lehikoinen.

Lehikoisen tavoitteena on menestyä tulevaisuudessa aikuisten arvokisoissa. Hän juoksee tulevana kesänä suunnitelmien mukaan ensimmäisissä aikuisten EM-kisoissa Berliinissä sekä alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa Tampereella.


Uutinen julkaistu 18.4.2018