Mehiläinen ja lastentarvikeliike OzBaby yhteistyöhön

Lastentarvikeliike OzBaby ja Mehiläinen ovat aloittaneet yhteistyön sisällöntuotannossa. Mehiläisen lastenlääkäreiden kirjoittamia artikkeleita jaetaan jatkossa OzBabyn sosiaalisen median kanavissa, jossa ne ovat nopeasti verkossa lastentarvikehankintoja suunnittelevien vanhempien saatavilla.

”Tämän päivän nuoret äidit ja isät odottavat meiltä entistä enemmän asiantuntija-apua sekä verkossa että myymälässä. Monet kysymykset koskettavat lapsiperheen elämäntilannetta. Asiakkaamme ovat myös entistä aktiivisempia sosiaalisessa mediassa. Verkossa ja sosiaalisessa mediassa käydään paljon keskustelua raskaudesta, lastenhoidosta, kysytään neuvoa muilta, etsitään vertaistukea. Olemme etsineet yhteistyökumppaneita, jotka voivat tuottaa asiakkaidemme elämäntilanteeseen liittyvää ja asiakkaitamme kiinnostavaa luotettavaa sisältöä. Yhteistyökumppanin luotettavuus sisällöntuottajana on meille tärkeää. OzBaby on tutkitusti alansa luotettavin verkkokauppa ja haluamme säilyttää asiakkaiden luottamuksen myös yhteistyökumppaneiden osalta. Mehiläinen ja Mehiläisen asiantuntijalääkärit ovat meille oivallinen yhteistyökumppanuus. Uskomme yhteistyön hyödyttävän molempia osapuolia”, sanoo OzBabyn markkinointipäällikkö Hannu Virtanen.

”Lapsiperheillä on monenlaisia tarpeita terveyden ja hyvinvoinnin alueella. Välillä tarvitaan nopeaa apua lapsen sairastuessa ja toisinaan vanhemmat tarvitsevat lääkäriä vaikkapa liikuntaan liittyvän tapaturman hoidossa. Mehiläisellä on vankka kokemus ja osaaminen sosiaali- ja terveydenhuollossa ja tuemme ilolla lapsiperheiden hyvinvointia myös tämän yhteistyön kautta”, kertoo Turun Mehiläisen yksikönjohtaja Juha Hämäläinen.

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi/a>

OzBaby.fi on kasvava, tutkitusti alansa luotettavin ja asiakaskokemukseltaan laadukkain kotimainen verkkokauppa Suomessa (Verkkokaupan tila 2013 –tutkimus, Retail Lab). OzBabyn verkkokaupassa on kävijöitä lähes 100.000 kuukaudessa. Verkkokaupan valikoima on laaja kattaen lastenvaunut ja –rattaat, turvaistuimet, äitiystarvikkeet, vauvatarvikkeet, äitiysvaatteet ja lastenvaatteet, lelut ja lastenhuoneen huonekalut sekä kodin turvatuotteet.. OzBabylla on verkkokaupan lisäksi myymälä Turussa. www.ozbaby.fi 


Uutinen julkaistu 28.10.2013