Mehiläinen investoi Ouluun merkittävästi

Mehiläinen investoi Ouluun

Mehiläisen erittäin vahva markkina-asema Oulussa vahvistui, kun Mehiläisen valtakunnallisen sairaalaverkoston kymmenes sairaala käynnisti toimintansa maanantaina 17.8.2015 Oulussa. Mehiläisen täysin uusissa toimitiloissa avautunut sairaala mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn, ehjän hoitoketjun ja nopean kuntoutumisen niin tapaturma-asiakkaille, työterveysasiakkaille kuin muille leikkaushoitoa tarvitseville asiakkaille.

Uusi avattu sairaala on huippumoderni yksikkö, jossa tuodaan operatiivisen hoidon nykyaikaisimmat prosessit ja välineet kaikkien Pohjois-Suomen leikkaushoitoa tarvitsevien potilaiden ulottuville.

Olemme investoineet Oulun uusiin toimitiloihin merkittävästi, useita miljoonia euroja. Haemme jatkuvasti uusia kasvumahdollisuuksia koko Suomen alueella, myös Pohjois-Suomessa ja Oulun seudulla. Myöhemmin syksyllä tuomme Oulun uusiin toimitiloihin myös suun terveyden palvelut, kertoo terveyspalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljas Mehiläisestä.

Uudet toimitilat Oulun ydinkeskustassa kokoavat Mehiläisen lääkärikeskus- ja työelämäpalvelut samoihin tiloihin. Etenkin työelämäpalveluiden asiakkaiden kannalta laboratorion ja kuvantamisen palveluiden siirtyminen samoihin tiloihin nopeuttaa ja helpottaa asiointia merkittävästi.

- Työelämäpalveluissa kilpailu on jatkuvasti kiristynyt ja taloudellinen suhdanne on haastava. Lisääntyvä kilpailu parantaa asiakkaan valinnanmahdollisuuksia ja haastaa palvelun tarjoajat kehittämään omaa toimintaansa jatkuvasti. Mehiläinen on kehittänyt alan johtavat sähköiset palvelut yritysasiakkailleen ja palvelun laatu ja ylivertainen asiakaskokemus on Mehiläiselle tärkeää, jatkaa Uljas.

Mehiläinen seuraa asiakaskokemustaan tiiviisti ja kehittää jatkuvasti palveluitaan saamansa palautteen pohjalta.

- Asiakaskokemustamme mittaava Net Promoter Score (NPS) on sairaalapalveluissamme 92.5 (v. 2015), kun jo 60 lukemaa pidetään hyvänä. Ouluun avatun sairaalan kohdalla asiakastyytyväisyyteen liittyvät tavoitteemme ovat erittäin korkealla. Olemme luottavaisia, että saavutamme tavoitteemme. Prosessimme on hiottuja, seuraamme laatua tarkasti, hyödynnämme valtakunnallista osaamistamme ja teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa, kertoo Uljas.

Oulu ja koko Pohjois-Suomen alue on Mehiläiselle merkittävä liiketoiminta-alue ja alueella nähdään useita merkittäviä kasvumahdollisuuksia. Mehiläinen työllistää Oulussa tällä hetkellä noin 300 ammattilaista.

Mehiläinen Oulu , Kauppurienkatu 9, 90100 Oulu.

Lisätietoja:
Ove Uljas, Mehiläinen Oy, liiketoimintajohtaja, terveyspalvelut, p. 0400 605 118

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.www.mehilainen.fi


Uutinen julkaistu 18.8.2015