Mehiläinen avaa työterveyden toimipisteen Joensuuhun

Mehiläinen laajentaa Työelämäpalveluiden verkostoaan ja avaa Joensuussa uuden työterveyspalveluita tarjoavan toimipisteen. Joensuussa keskeisellä paikalla 15.5.2015 avautuva toimipiste palvelee yritysasiakkaiden tarpeita ja tarjoaa lähialueiden yritysten käyttöön kattavat ja vaikuttavat työterveys-, työkyky- ja työhyvinvointipalvelut.

- Mehiläinen on edistänyt pitkään suomalaista työelämää auttamalla yrityksiä hyvinvoivan ja työkykyisen henkilöstön tukemisessa. Meillä on monipuolinen ja kattava kokemus eri toimialoista ja valtakunnallisena toimijana käytössämme on laaja ammattitaito. Aloitamme toimintamme innolla myös Joensuussa, kertoo yksikönjohtaja Anne Karttunen.

- Saavutamme parhaimmat tulokset yhdessä yritysasiakkaidemme kanssa aktiivisen ja tiiviin kumppanuuden kautta. Yritysasiakkaiden tarpeita tukevien ratkaisujen löytäminen sekä toiminnan kehittäminen asiakkaiden tarpeista lähtien on osa vahvaa ammattitaitoamme ja aktiivista kumppanuuttamme, yksikönjohtaja Anne Karttunen jatkaa.

Joensuussa toimipiste palvelee yritysasiakkaiden henkilöstöä. Toiminnasta vastaavat yksikönjohtaja Anne Karttunen, vastaava työterveyslääkäri Jari Honkanen ja palvelupäällikkö Raija Valkama. Toimipiste sijaitsee osoitteessa Siltakatu 4, 80100 Joensuu.

Lisätietoja:
Anne Karttunen, yksikönjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 050-561 8505

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.


Uutinen julkaistu 13.5.2015