Mehiläinen avaa Lietoon lääkärikeskuksen ja hoivakodin syksyllä 2012

Mehiläisen lääkärikeskus ja ikääntyneiden hoivakoti saavat modernit tilat palvelukeskuksesta, joka rakennetaan upouuteen kiinteistöön Liedon ydinkeskustassa. Liedon kunta avaa samoihin tiloihin monipuolisen palvelukeskuksen ikääntyneille. Mehiläinen tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa hoivapalvelut ja terveyspalvelut kuntalaisille ja muille alueen asukkaille saman katon alta. Mehiläisen ja Liedon kunnan ennakkoluuloton yhteistyö on mahdollistanut yksityisten ja kunnallisten palveluiden yhdistämisen uudella tavalla. Uusi palvelukeskus avataan lokakuussa 2012.

Ikääntyneiden ympärivuorokautiseen palveluasumiseen valmistuva 30-paikkainen hoivakoti saa modernit puitteet, jotka vastaavat tämän päivän palveluasumiselle asetettuja korkeita laatuvaatimuksia. Hoivakodin keskeinen sijainti Liedon keskustassa takaa virikkeellisen ympäristön asukkaille ja sujuvat kulkuyhteydet asukkaiden omaisille. Hoivakodin tilaratkaisuissa, sisustamisessa ja henkilöstön osaamisessa panostetaan erityisesti muistisairaiden asukkaiden elämisen mukavuuteen ja helppouteen.

Hoivakodin kanssa samaan kerrokseen avataan Mehiläisen lääkärikeskus, joka tarjoaa monipuoliset yleis- ja erikoislääkärien vastaanotto-, työterveys- ja laboratoriopalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille. Jatkossa Mehiläisessä palvellaan asiantuntemuksella myös Liedon kuntaa ja sen lähiympäristöä. Kuvantamisessa ja vaativamman kirurgian palveluissa uusi lääkärikeskus tekee tiivistä yhteistyötä Turun keskustassa sijaitsevan Mehiläisen lääkärikeskuksen ja sairaalan kanssa. Turun monipuolinen toimipiste hoitaa vaativammat tutkimukset ja toimenpiteet vahvalla asiantuntemuksella.

”Liedon uusi palvelukeskus edustaa uudenlaista palvelukehitystä Mehiläisessä. Meillä on kyky yhdistää innovatiivisesti erilaisia palveluitamme. Palvelujen käynnistäminen erillisinä kokonaisuuksina samassa mittakaavassa voisi olla haasteellista. Meidät on otettu Liedossa innostuneesti vastaan. Toiminnan käynnistyessä voimme tarjota kuntalaisille ja kunnille laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja”, toteaa Mehiläinen Kuntapalveluiden liiketoimintajohtaja Teemu Annala.

”Monipuoliset palvelut ovat kunnan ja kuntalaisten etu. Palvelukeskus on Liedossa tärkeä osa ikääntyneiden palveluita. Palvelukeskus on myös osoitus kunnan edistyksellisestä tavasta kehittää peruspalveluitaan kuntalaisten toiveet huomioiden. Liedossa avattava palvelukeskus on valtakunnallisesti kiinnostava tapa tuottaa kunnan palveluita eri yhteistyötahojen kanssa, nk. monituottajamallin mukaisesti. Mehiläinen laadukkaana ja arvostettuna palveluiden tarjoajana täydentää hyvin kunnallisia palveluita”, Liedon kunnanjohtaja Terhi Isotalo iloitsee.

”Mehiläisellä on jo vahva lääkärikeskusverkosto Varsinais-Suomessa Turussa, Salossa ja Raisiossa. Uusi toimipisteemme Liedossa vahvistaa erinomaisesti olemassa olevaa toimintaamme ja tuo palvelut entistä lähemmäksi asiakaskuntaamme Liedossa ja sen ympäristökunnissa. Käynnistämme Liedossa monipuoliset vastaanotto- ja työterveyspalvelut, jotta palvelemme asiakkaitamme heidän odotustensa mukaisesti. Tulemme vastaamaan myös kasvavaan lapsiperheiden palvelukysyntään”, kertoo Länsi-Suomen aluejohtaja Jouni Peltomaa.

Lisätietoja antavat:

Teemu Annala, Mehiläinen Kuntapalvelut, liiketoimintajohtaja, p. 040 533 7568

Jouni Peltomaa, Mehiläinen Länsi-Suomi, aluejohtaja, p. 050 556 6505

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä on noin 2 000 työntekijää ja 1 900 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 193 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista sosiaali- ja terveyspalvelukonserneista.


Uutinen julkaistu 14.6.2011