Mehiläinen avaa lääkärikeskuksen Porvooseen

Mehiläinen Porvoo

Mehiläinen Porvoo avaa ovensa 18.4. torin laidalla osoitteessa Rauhankatu 29. Lääkärikeskus tarjoaa jatkossa kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut alueen yritys- ja yksityisasiakkaille. Uudeltamaalta Mehiläinen hakee voimakasta kasvua. Mehiläinen on laajentanut toimipisteverkostoaan voimakkaasti Uudellamaalla. Viimeisimpinä ovensa avasivat Tammisaari ja Karjaa, nyt on vuorossa Porvoo.

- Haemme Uudeltamaalta vahvaa kasvua yritysostoin sekä uusien avattavien toimipisteiden kautta. Tavoitteenamme on tarjota palveluja laajasti sekä alueen yritys- että yksityisasiakkaille, sanoo liiketoimintajohtaja Johanna Asklöf Mehiläisestä.

- Yritysasiakaspohjamme Porvoossa on riittävän laaja oman toiminnan perustamiselle. Meillä on myös paljon työterveyden asiakkaita, jotka asuvat Porvoossa ja käyvät töissä pääkaupunkiseudulla. Jatkossa voimme palvella heitä työterveysasioissa myös kotipaikkakunnalla, hän jatkaa.

Kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut

Mehiläinen Porvoo aloittaa toimintansa keskeisellä paikalla torin laidalla. Paikkavalinta oli luonteva.

- Paikka löytyi sopivasti samasta rakennuksesta, jossa toimii jo Mehiläisen Oma Hammaslääkäri -vastaanotto. Asiakkaamme saavat kaikki palvelut samasta osoitteesta, kuvailee Asklöf.

Mehiläinen Porvoo tarjoaa asiakkailleen kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä työterveyspalvelut. Tarjontaa laajennetaan syksyllä kysynnän mukaan.

Ajanvaraus Porvoon Mehiläiseen tapahtuu Mehiläisen valtakunnallisen asiakaspalvelun kautta joko verkossa tai puhelimitse p. 010 414 00 (0,084 €/min).


Uutinen julkaistu 18.4.2016