Kiikan Palvelukoti osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuottava Kiikan Palvelukoti Oy:n omistus siirtyy Mehiläinen Oy:lle 1.3.2017 alkaen.

Kuusimäen palvelukoti – nimellä toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1991. Palvelukokonaisuuteen kuuluu yhteensä 61 asukaspaikkaa Sastamalassa jakautuen tehostettuun palveluasumiseen, palveluasumiseen sekä tukiasumiseen.

"Kuusimäen palvelukodilla on pitkä toimintahistoria ja hyvät yhteistyösuhteet useiden alueen kuntien ja kuntayhtymien kanssa. Palveluvalikoima kattaa sekä ympärivuorokautiset että kevyemmän tuen palvelut, mikä tukee asiakkaiden kuntoutumista eteenpäin", sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

"Yhdistyminen Mehiläiseen tuo tukea Kuusimäen palvelukodin toiminnan edelleen kehittämiseen", kertovat yhtiön entiset omistajat Anu Tukiainen ja Juha Tukiainen, jotka jatkavat toistaiseksi yhtiön palveluksessa. Omistusvaihdoksella ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Kuusimäen palvelukodin lisäksi Mehiläisellä on yli 40 mielenterveyskuntoutujien palvelukotia eri puolilla Suomea. Sastamalaan on suunnitteilla myös uusi ikääntyneiden palvelukoti.


Uutinen julkaistu 1.3.2017