Jyväskylän Mehiläisestä liikuntalääketieteen huippukeskittymä - LIKESin liikuntalääketieteen klinikka siirtynyt Mehiläisen tiloihin

LIKESin liikuntalääketieteen klinikka siirtyi Jyväskylän Mehiläisen tiloihin 23.8.2010. Mehiläisen monipuolinen palvelukokonaisuus yhdessä LIKESin liikuntalääketieteen klinikan osaamisen kanssa tulee muodostamaan johtavan liikuntalääketieteen osaamiskeskittymän. Liikuntalääketieteen klinikka sulautuu osaksi Mehiläisen Urheiluklinikkatoimintaa.

Jyväskylän Mehiläisen liikuntalääketieteen palvelutarjonta kasvaa ja kehittyy edelleen LIKESin liikuntalääketieteen klinikan aloittaessa toimintansa Mehiläisen tiloissa. Samalla LIKESin liikuntalääketieteen klinikan kaikkien ammatinharjoittajien vastaanottotoiminta siirtyy Mehiläiseen. Mehiläinen tarjoaa nyt huippuosaamisen ja monipuoliset palvelut niin kaikkien liikunnanharrastajien kuin urheiluseurojen ja huippu-urheilijoiden käyttöön.

Palveluihin kuuluvat monipuoliset liikuntalääketieteen palvelut, kuten mm. urheilulääkärin, ortopedin, fysiatrian ja fysioterapeutin vastaanotto- ja diagnostiikkatoiminta. Lisäksi tarjolla ovat Mehiläisen lääkärikeskuksen, sairaalan ja työterveyshuollon monipuoliset palvelut.

”Asiakkaamme saavat monipuoliset palvelumme samasta paikasta. Hoidon arviointi, suunnittelu ja toteutus on nopeaa ja joustavaa ja yhteistyö huippuosaajiemme välillä saumatonta”, toteaa LIKES Mehiläinen Urheiluklinikan vastaava lääkäri Harri Selänne. ”LIKESin liikuntalääketieteen klinikan toiminta liitetään osaksi Mehiläisen Urheiluklinikka -toimintaa, jossa Mehiläisellä on jo monipuolinen ja huippuammatillinen osaaminen valtakunnallisesti.”

”LIKES Mehiläinen Urheiluklinikka tulee tarjoamaan erittäin toimivan palvelukokonaisuuden liikuntalääketieteen alueella. Nyt huippuosaaminen niin vastaanottotoiminnan, tutkimusten ja tarvittaessa leikkausten sekä kuntoutuksen kohdalla toimii saumattomasti”, kertoo Jyväskylän Mehiläisen yksikönjohtaja Mila Korhonen.

LIKES Mehiläinen Urheiluklinikka aloittaa toimintansa 23.8.2010 Jyväskylän Mehiläisen tiloissa osoitteessa Kauppalaispiha 35, 3. krs. Käynti tiloihin tapahtuu Kauppalaispihalta tai Tawastinraitilta hissillä tai portaitse.

Avajaiset ovat torstaina 26.8.2010, klo 16-19. Avajaisissa puheenvuoron käyttää mm. liikunta-asiaineuvos Timo Haukilahti. Lehdistön ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen karina.vikman@mehilainen.fi

Lisätietoja:

Lääkärikeskus Mehiläinen Jyväskylä, yksikönjohtaja Mila Korhonen p. 050 539 9399
LIKES Mehiläinen Urheiluklinikka, vastaava lääkäri Harri Selänne p. 050 428 5252

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 1700 henkilöä ja 1900 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 167 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista.


Uutinen julkaistu 23.8.2010