Jyväskylän Mehiläinen laajentaa palveluitaan hammashoitoon

Lääkärikeskuspalvelut Jyväskylän Mehiläisessä täydentyvät hammaslääkäritoiminnalla helmikuussa 2011. Jyväskylän Mehiläinen tarjoaa jatkossa kattavat palvelut perushammashoidosta leikkaussaliolosuhteita vaativiin leukakirurgisiin toimenpiteisiin. Mehiläinen tarjoaa hammashoitoa Jyväskylän lääkärikeskuksen lisäksi pääkaupunkiseudulla.

Jyväskylän Mehiläisen hammaslääkäritiimi aloittaa toimintansa Kauppakadulla (3. krs) Mehiläisen leikkaussalien välittömässä läheisyydessä. Vastaanottojen lisäksi hammaslääkäritoiminnan aloitus vahvistaa nukutuksessa tehtävien hammashoitojen sekä suu- ja leukakirurgisten toimenpiteiden tarjontaa Jyväskylässä. Esimerkiksi luusiirteitä edellyttävät vaativat implanttihoidot sekä pelkopotilaiden hoitaminen voidaan toteuttaa turvallisesti Mehiläisen leikkaussaleissa. Lisäksi hammashoitoon tuleville voidaan tarjota lääkärikeskuksen röntgenpalveluita.

”Hammashoito ei ole muusta lääketieteestä erillinen hoitoala. Luomme asiakkaalle tarvittaessa kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman yhdessä muiden terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö on saumatonta Mehiläisen muiden lääkäreiden, kuten korva, nenä- ja kurkkuspesialistien kanssa”, Jyväskylän Mehiläisen hammaslääkäritoiminnasta vastaava Petri Nurmenniemi kertoo. ”On hyvä muistaa, että suusairaudet vaikuttavat yleisterveydentilaan ja päinvastoin.”

”Hammaslääkäritoiminta vahvistaa palvelutarjontaamme hienosti. Jyväskylän Mehiläinen on laajentunut vuoden aikana merkittävästi ja tarjoaa nyt keskisuomalaisille kokonaisvaltaiset terveydenhuollon palvelut.”, toteaa Jyväskylän Mehiläisen yksikönjohtaja Mila Korhonen.

Jyväskylän Mehiläisen hammaslääkäritiimi toteuttaa myös vaativat hoitokokonaisuudet. Petri Nurmenniemen (HLT) erikoisala on suu- ja leukakirurgia. Vastaanotolla työskentelevät myös oikomishoidosta vastaava Leena Tammela (EHL) sekä Piia Saalasti (HLT, EHL), joka on erikoistunut protetiikkaan sekä purentafysiologiaan. Samuli Nurmenniemi (HLK) ja Aino- Elina Hirvonen (HLL) keskittyvät Mehiläisessä perushammashoitoon.

Lisätietoja antavat:
Petri Nurmenniemi, vastaava hammaslääkäri, Mehiläinen Jyväskylä, p. 040 480 6625
Mila Korhonen, yksikönjohtaja, Mehiläinen Jyväskylä, p. 050 539 9399


Uutinen julkaistu 4.1.2011