Itä-Uudenmaan Palvelukoti Oy osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Asumispalveluita ja työtoimintaa mielenterveyskuntoutujille tarjoava Itä-Uudenmaan Palvelukoti Oy:n omistus siirtyy Mehiläinen Oy:lle 4.12.2015 alkaen. Loviisaan vuonna 1998 perustettu Itä-Uudenmaan Palvelukotiin kuuluu kaksikymmenpaikkainen Mäntyläkoti Loviisan Liljendalissa sekä kuusi tukiasuntoa Loviisan keskustassa. Lisäksi palvelukodilla on tukiasumisessa asukkaita, jotka asuvat omissa kodeissaan.

”Itä-Uudenmaan Palvelukodin toiminnassa on panostettu vaikuttavaan kuntoutukseen ja palveluiden monipuoliseen sisältöön. Olemme erittäin iloisia päästessämme jatkamaan tätä laadukasta toimintaa”, sanoo Mehiläisen mielenterveys- ja vammaispalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

"Yhteiset keskustelut vahvistivat käsitystämme siitä, että yrityksemme ja Mehiläisen mielenterveyskuntoutuksen toiminta-ajatus ja palvelun sisältö ovat yhtenevät. Järjestely mahdollistaa toiminnan kehittämisen edelleen”, kertoo Itä-Uudenmaan Palvelukoti Oy:n entinen omistaja Minna Silvasti-Myller.

Itä-Uudenmaan Palvelukoti Oy:n entiset omistajat Minna Silvasti-Myller ja Elina Myller sekä muut työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa. Omistajanvaihdos ei tuo muutoksia palvelukodin päivittäiseen arkeen.

Itä-Uudenmaan Palvelukodin lisäksi Mehiläisellä on 23 mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikköä eri puolilla Suomea. Loviisassa Mehiläinen tarjoaa myös lääkärikeskuspalveluita.

Lisätiedot:
Niklas Härus, Mehiläinen Oy, Mielenterveys- ja vammaispalvelut, liiketoimintajohtaja, puh. 041 536 9796
Minna Silvasti-Myller, Itä-Uudenmaan Palvelukoti Oy, puh. 040 523 1565

Itä-Uudenmaan Palvelukoti Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen, mielenterveyskuntoutujille asumispalveluja ja työtoimintaa tarjoava yritys. Yritykseen kuuluu kaksikymmenpaikkainen Mäntyläkoti Loviisan Liljendalissa sekä kuusi tukiasuntoa Loviisan keskustassa. Itä-Uudenmaan Palvelukoti Oy järjestää myös kuntoutujilleen ohjattua työtoimintaa.

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.


Uutinen julkaistu 4.12.2015