If Suorakorvaus -palvelu saatavilla kaikista Mehiläisen toimipisteistä

If Suorakorvaus -palvelu mahdollistaa vaivattoman lääkärikäynnin, sillä teemme vahinkoilmoituksen asiakkaan puolesta jo käynnin yhteydessä ja asiakas maksaa lääkärikäynnistä vain omavastuun. Palvelu on 15.3.2017 alkaen tarjolla valtakunnallisesti Mehiläisen lääkärikeskuksissa.

If Suorakorvaus -palvelussa Ifin vakuutusasiakaan vahinkoasia laitetaan vireille jo käynnin yhteydessä ja Mehiläinen hoitaa korvausten hakemisen suoraan sähköisesti Ifistä asiakkaan puolesta. Jos käynti on korvattava, asiakasta veloitetaan käynnistä vain omavastuun verran.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme sujuvaa ja nopeaa palvelua terveys- ja vakuutusasioissa. Tämä on yksi tapa helpottaa arjen asiointia ja säästää aikaa sekä vaivaa”, toteaa liiketoiminnan kehitysjohtaja Ove Uljas Mehiläisestä.

15.3. alkaen palvelun saa kaikista Mehiläisen lääkärikeskuksista ympäri maan sekä 19.5. alkaen myös Mehiläisen Digiklinikalta. Palvelun käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössä Ifin sairauskuluvakuutus.

If Suorakorvausta pilotoitiin aiemmin keväällä Mehiläinen Hetikorvaus -nimellä viidessä Mehiläisen toimipisteessä. Nyt palvelun laajentumisen myötä nimi muuttuu If Suorakorvaukseksi.

Lue lisää: If Suorakorvau s -palvelu 


Uutinen julkaistu 15.3.2017