HJK:n Valtteri Moren operoitiin Urheilu Mehiläisessä - paluu pelikentille toukokuun alussa

HJK:n Valtteri Morenin polven kierukka operoitiin onnistuneesti Urheilu Mehiläisessä huhtikuun alussa. Kontrollikäynti osoitti, että kuntoutuminen on onnistunut odotetussa aikataulussa ja Moren pääsee palaamaan pelikentille muutaman viikon kuluessa. Leikkauksen suoritti onnistuneesti Urheilu Mehiläisen ortopedi ja traumatologian erikoislääkäri Mikko Kirjavainen.

Jo pidemmän aikaa vaivannut jalkavamma on vaikuttanut 29-vuotiaan puolustajan täysipainoiseen harjoitteluuun. Joukkuelääkärin ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Tuomas Brinckin ja Mikko Kirjavaisen kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen päätös leikkauksesta oli Valtteri Morenille helpotus.

- Olen tyytyväinen, että päätimme korjata tilanteen kauden alla, jotta voin keskittyä täysipainoisesti pelaamiseen. Leikkaus Töölön Mehiläisessä meni erittäin hyvin. Kevätsiivous on nyt kropassa hoidettu ja kohta olen jo pelikunnossa.

Lukuisia jalkapalloilijoiden polvioperaatioita tehneen Urheilu Mehiläisen ylilääkäri Mikko Kirjavaisen mukaan kuntoutuminen on hyvässä vauhdissa.

- Toimenpide sujui oikein hyvin ja eilisellä kontrollikäynnillä kaikki oli hyvällä mallilla. Kuntoutuminen on mennyt kuten pitääkin ja suunnitelmissa on nousujohteinen jalan kuormituksen lisääminen harjoituksissa. Parin viikon sisällä Valtteri on täyspainoisesti pelaamassa joukkueen mukana.

Veikkausliigakauden avausottelu jäi Morenilta väliin, mutta pitkä kausi ja lukuisat tärkeät ottelut odottavat.

- Kevät on pelaajalle aina mielenkiintoista aikaa, kun pitkän talven jälkeen kentälle pääsyä odottaa aina innolla. Nyt odotan entistä enemmän pelaamista leikkauksen ja kuntoutuksen jälkeen. Nyt minulla on varmuus siitä, että olen kunnossa eikä jalan kuntoa tarvitse murehtia kauden aikana.


Uutinen julkaistu 27.4.2021