Hanna-Mari Store Mehiläisen Uudenmaan aluejohtajaksi 18.8.2014 lähtien

Mehiläinen Oy:n Uudenmaan lääkärikeskus-, sairaala ja työelämäpalveluiden aluejohtajaksi ja konsernin laajennetun johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 18.8.2014 lähtien KTM Hanna-Mari Store, 48. Store siirtyy Mehiläiseen HOK-Elannosta, Sokos ja Emotion ketjujohtajan tehtävästä, jossa hän on työskennellyt viimeiset viisi vuotta. Sitä ennen Store on toiminut Sokos Helsingin ja Hakaniemen tavaratalonjohtajana useamman vuoden ajan.

- Hanna-Mari Storella on erittäin kattava kokemus palveluliiketoiminnasta ja ketjun johtamisesta sekä niiden konseptoinnista ja mittaamisesta. Lisäksi hänellä on pitkäaikainen johtamiskokemus suuresta organisaatiosta kaupan alan muuttuvassa ja dynaamisessa toimintaympäristössä. Store tulee uudessa toimessaan vastaamaan Uudenmaan liiketoimintayksiköiden operatiivisesta toiminnasta, vastuualueensa strategisesta kehittämisestä sekä uusien yksiköiden ja palveluiden perustamisesta, toteaa Mehiläisen Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljas.

- Toivotamme Hanna-Mari Storen lämpimästi Mehiläisen huippuammattilaisten joukkoon. Mehiläisen ammattilaisten vankka terveyspalveluiden osaaminen yhdistettynä Storen vahvaan palveluliiketoimintaosaamiseen tulee osaltaan viemään Mehiläistä kohti tavoitettaan – tarjota asiakkailleen Suomen paras asiakaskokemus, Uljas jatkaa.

Uudenmaan aluejohtajana Hanna-Mari Storelle raportoivat Uudenmaan alueen tulosyksiköiden johtajat. Store raportoi työelämäpalveluiden liiketoiminnasta liiketoimintajohtaja Ove Uljakselle ja lääkärikeskus- ja sairaalapalveluiden liiketoiminnan osalta liiketoimintajohtaja Kai Vesteriselle.

Lisätietoja:
Ove Uljas, liiketoimintajohtaja, Työelämäpalvelut, Mehiläinen Oy, p. 0400 605118

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 19.6.2014