Hangon Lääkäritalo ja Fysioterapia Oy osaksi Mehiläistä

Hangon Lääkäritalo ja Fysioterapia Oy siirtyy osaksi Mehiläistä 2.1.2017 alkaen. Asiakaspalvelu jatkuu tuttuun tapaan ja henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä Mehiläisessä.

Hangon suurin yksityinen lääkäriasema, Hangon Lääkäritalo ja Fysioterapia Oy, on palvellut työterveysasiakkaita ja yksityisiä asiakkaita yli 25 vuotta. Toiminta asiakkaille jatkuu tuttuun tapaan Vuorikadulla - vuoden alusta lähtien osana Mehiläistä.

- Haluamme olla lähellä asiakkaitamme. Olemmekin hyvin iloisia saadessamme mahdollisuuden palvella länsiuusimaalaisia Lohjan, Karjaan ja Tammisaaren lisäksi nyt myös Hangossa, kertoo liiketoimintajohtaja Johanna Asklöf Mehiläisestä.

Mehiläinen on tehnyt Hangon Lääkäritalon ja Fysioterapian kanssa yhteistyötä työterveyspalveluissa jo aiemmin, joten yhteistyön syveneminen yhteiseksi liiketoiminnaksi on luonteva jatko toiminnalle.

Palvelu jatkuu paikallisesti kahdella kielellä. Asiakkaat voivat olla yhteydessä niin ajanvarauksissa kuin muissakin asioissa tutun puhelinnumeron kautta samalla, kun ajanvaraus jatkossa on mahdollista myös www-sivujen kautta.

Laajemmat palvelut asiakkaille

Hangon Lääkäritalo ja Fysioterapia Oy toimitusjohtaja Carola Österling kertoo, että Mehiläinen tuo ennen kaikkea mukanaan laajemmat palvelut asiakkaille. Henkilökunnan työsuhteisiin liiketoimintakaupalla ei ole vaikutuksia.

- Tavoitteena on laajentaa lääkäritarjontaa ja kasvattaa toimintaa Hangossa. OmaMehiläinen –mobiilisovellus ja kellon ympäri auki oleva Digiklinikka ovat hienot laajennukset asiakkaillemme. Hangossa tarjoamme työterveyden palvelut sekä yleis- ja erikoislääkäreiden palveluita, ja lähdemme mielellämme kehittämään toimintaamme eteenpäin Mehiläisen kanssa, sanoo Österling.

Myös työterveyshoitaja Tiita-Maria Lindström näkee Mehiläisen tuovan myönteistä kehitystä alueen yrityksille.

- Mehiläinen johtavana työterveyden toimijana pystyy tuomaan asiakkaillemme lisäarvoa muun muassa sähköisten palvelujen ja modernien toimintamallien kautta. Työkyvyn tukemisen Kompassityökalut ovat käytössä Mehiläisen valtakunnallisilla asiakkailla, ja nyt pääsemme tarjoamaan niitä myös muille Hangon alueen yrityksille, hän toteaa.

Mehiläinen Hanko tarjoaa työterveyspalveluiden lisäksi yleis- ja erikoislääkäreiden palveluita mm. ortopediassa, gynekologiassa, ihotaudeissa, sisätaudeissa ja geriatriassa. Tiloissa toimii yhteistyössä myös fysioterapiapalvelut.


Uutinen julkaistu 8.12.2016