Hämeenlinnalainen lastenlääkäriasema Lasten Lääni siirtyy Mehiläiselle - Mehiläinen vahvistaa lastenlääkäri- ja allergiapalveluitaan

Mehiläinen Oy ja lasten ja nuorten lääkäriasema Lasten Lääni Hämeenlinnassa ovat allekirjoittaneet liiketoimintakaupan 14.3.2014. Lastenlääkäri- ja allergiaklinikkapalveluita tarjoavan Lasten Läänin toiminta siirtyy liiketoimintakaupan myötä Mehiläinen Hämeenlinnaan huhtikuun puolessa välissä.

Lasten Lääni on Hämeenlinnassa toimiva lääkärikeskus, joka on keskittynyt lasten ja nuorten lääkäripalveluiden lisäksi eri-ikäisten allergiatutkimuksiin ja hoitoihin. Vuodesta 1999 Hämeenlinnassa toimineessa Lasten Läänissä työskentelee omistajiin kuuluvan lastentautien erikoislääkäri Pertti Pitkäsen lisäksi kolme hoitoalan ammattilaista ja vastaanottoa pitää 5 ammatinharjoittajaa.

- Haluamme vahvistaa lapsiperheille kohdistuvia palveluitamme myös Hämeenlinnassa. Olemme erittäin iloisia, että saamme kaupungissa pitkään toimineen ja vakiintuneen asiakaskunnan saavuttaneen, allergiatutkimuksiin, siedätyshoitoihin ja lasten ja nuorten astmahoitoon perehtyneen lastentautien erikoislääkäri Pertti Pitkäsen tiimeineen Mehiläiseen, toteaa Mehiläisen lääkärikeskus- ja sairaalapalveluiden liiketoimintajohtaja Kai Vesterinen.

- Mehiläinen oli meille luonnollinen valinta, kun pohdimme liiketoimintamme tulevaisuutta. Mehiläisen vahva lääketieteellinen osaaminen, pitkäjänteinen kehitystyö ja investoinnit mahdollistavat lasten ja miksei myös aikuisten allergologiaan liittyvän toiminnan laajentamisen ja kehittämisen entisestään. Lisäksi Mehiläisen vahva brändi ja markkinajohtajuus ovat olleet valinnallemme tärkeitä. Meillä on edessämme uusia mahdollisuuksia joita odotan innolla, kertoo Pertti Pitkänen, joka jatkaa lääkärin työtään Mehiläisessä.

Mehiläinen Hämeenlinna laajentaa palveluitaan liiketoimintakaupan myötä lasten ja nuorten lääkäripalveluissa sekä aikuisten allergian hoidossa. Lastenlääkäripalveluiden lisäksi Mehiläinen Hämeenlinnassa on saatavilla lapsiperheille suunnattuja palveluita lasten neurologiassa, psykologiassa ja kirurgiassa sekä lasten ja aikuisten astman hoidossa ja allergiaan liittyvissä tutkimuksissa ja hoidoissa.

Mehiläinen Hämeenlinnan tarjoaa kattavia lääkärikeskus- työterveys- ja sairaalapalveluita Hämeenlinnan keskustassa osoitteessa Talaskuja 3.

Lisätietoja:

Kai Vesterinen, Mehiläinen Oy, liiketoimintajohtaja, p. 040 545 9259
Pertti Pitkänen, Lasten Lääni, p. 041 501 9545

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 256,4 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 17.3.2014