Golfkuntotiimi on valittu

Mehiläinen Liikuntaklinikan ja Golf Digest- lehden yhteistyössä toteuttaman Golfkuntotiimin jäsenet on nyt valittu. Ryhmään tuli hakemuksia lyhyen ajan kuluessa yli 80 ja mukaan valittiin seitsemän.

Taustoiltaan hyvinkin erilaiset harrastajat pääsevät sekä lajivalmentajien että Mehiläisen asiantuntijoiden luotsaamina kehittämään golftaitojaan, fyysistä kuntoaan ja kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Maamme arvostetuimpiin valmentajiin kuuluvan Mika Piltzin johdolla jokaiselle tiimin jäsenille on tehty lajikartoitus. Fysiikkatesteistä ja harjoitusten ohjelmoinnista vastaa Matti Lindholm.

Mehiläinen Liikuntaklinikan asiantuntijoiden puolesta tiimin jäsenille on tehty kattava alkukartoitus, johon kuuluu mm. terveystarkastus, laboratoriokokeet ja ravintoanalyysi. Mehiläisen asiantuntijoina mukana ovat Pippa Laukka, Ville Suomalainen ja Antti Aitasalo.

Viisikko antaa ryhmään valituille paitsi henkilökohtaista hoitoa ja valmennusta, myös ryhmäkonsultointia. He avaavat perusasioita myös kirjoituksissaan Golf Digestissa ja golfpiste.com-sivustolla.

”Erilaisten vaivojen, vammojen tai tapaturmien seurauksena liikkuminen usein hankaloituu tai jopa estyy. Autamme ryhmän jäseniä ehkäisemään tällaisten ongelmien syntymistä sekä hoitamaan ja kuntouttamaan jo olemassa olevia vammoja. Näistä ohjeista on varmasti apua myös muille golfareille ja ne rohkaisevat heitä omien projektiensa läpiviennissä”, liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka kiteyttää tavoitteita.

Tutustu tiimiin, lue heidän blogejaan ja seuraa heidän kehittymistään Golfpiste.comin sivuilta . Projektin etenemistä seurataan myös Golf Digest -lehden tulevissa numeroissa.


Uutinen julkaistu 2.3.2012