Fysios on jatkossa Fysios Mehiläinen

Fysios on 13.10.2022 alkaen Fysios Mehiläinen. Uuden nimen lisäksi myös tuttu oranssi ilme kokee muodonmuutoksen Mehiläisen vihreän vaihtuessa pääväriksi. Brändimuutos näkyy jo henkilöstön työvaatteissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Toimipisteiden ilmemuutokset käynnistyvät marraskuussa.

- On upeaa olla nyt pisteessä missä se, että olemme aidosti yhtä, konkretisoituu myös visuaalisesti. Ilmemuutos sitoo meidät hienosti osaksi Mehiläisen kokonaisuutta, iloitsee Fysios Mehiläisen johtaja Heikki Tiitinen.

- Olen iloinen, että pääsemme luotsaamaan Mehiläisen fysioterapialiiketoimintaa jatkossa Fysios Mehiläinen -alabrändin kautta. Fysioterapiassa itsemaksavilla asiakkailla on erittäin merkittävä rooli ja tavoitteemme on, että Fysios Mehiläinen on tänään ja tulevaisuudessa suomalaisen kuluttajan ykkösvalinta, jatkaa Mehiläisen konsernimarkkinoinnista vastaava liiketoimintajohtaja Karolus Viitala.

Vaikka nimi ja ilme vaihtuvat, tutut asiantuntijat jatkavat edelleen tutuissa toimipisteissä. Yhdessä Mehiläinen ja Fysios tarjoavat laajan valikoiman fysioterapian palveluita lähes 100 paikkakunnalla, yli 170 toimipisteessä yli 1 200 ammattilaisen toimesta. Yrityskauppa toteutui 1.2.2022.


Uutinen julkaistu 13.10.2022