FT, professori Petri Parvinen Mehiläinen Oy:n hallitukseen

Mehiläinen Oy vahvistaa hallitustaan ja on nimittänyt uudeksi hallituksen jäsenekseen FT, professori Petri Parvisen. Parvinen on valmistunut filosofian tohtoriksi Teknillisestä Korkeakoulusta. Hän on opiskellut myös Lontoossa (London School of Economics) ja Tukholmassa (Stockholm School of Economics) ja hän on toiminut Stanfordissa vierailevana tutkijana ja luennoitsijana.

Parvisella on laaja-alainen ymmärrys liike-elämästä. Hän toimii parhaillaan useiden yritysten hallituksessa. Monipuolisen akateemisen ja liike-elämän taustan omaava Parvinen kokee sosiaali- ja terveysalan hyvin läheisenä.
- On kutsumuksellista olla tuottamassa ihmisille hyvinvointia, sanoo FT, professori Petri Parvinen.

- Petri Parvinen on toiminut suomalaisen ja kansainvälisen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijatehtävissä vuodesta 1995. Hänen erikoisalaansa ovat mm. liiketoiminnan loppuasiakkaalle tuottama lisäarvo, vaikuttavuuteen ja laatuun sidotut liiketoimintamallit ja julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet. Hän on toiminut toimialojen uudistajana muun muassa nykyisessä tehtävässään Suomen ensimmäisenä myynnin johtamisen professorina Aalto-yliopistossa, toteaa Mehiläinen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius.

- Markkinatilanne on vahvassa muutoksessa ja meidän pitää löytää uusia keinoja palvellaksemme asiakkaitamme yhä paremmin. Olen erittäin tyytyväinen saadessamme Petri Parvisen vahvan ja monipuolisen kokemuksen ja visionäärisen ajattelun vahvistamaan meidän asiakaslähtöistä toimintaamme, kiteyttää Lilius.


Lisätietoja:
Mikael Lilius, hallituksen puheenjohtaja, Mehiläinen Oy
kontaktipyynnöt: reeta.nordstrom@mehilainen.fi

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 4.11.2014