Freestyle motocross -kuljettaja Sebastian Westberg ja Urheilu Mehiläinen yhteistyöhön

Urheilu Mehilainen_Sebastian Westberg yhteistyohon

Urheilu Mehiläinen ja Freestyle motocross -ammattilainen Sebastian Westberg ovat aloittaneet yhteistyön.

Freestyle motocross on laji, jossa kaksipyöräisellä motocross-pyörällä tehdään vaativia temppuja, kuten voltteja, ilmalennon aikana. 26-vuotias Sebastian Westberg on lajissa Suomen ainoa ammattilaiskuljettaja. Westberg on urallaan voittanut useita arvostettuja kilpailuja ja kuuluu maailman kärkikuljettajien joukkoon.

-On hienoa tehdä yhteistyötä nuoren maailmalla eteenpäin pyrkivän extreme-urheilijan kanssa lajissa, joka vaatii taitojen lisäksi päivittäistä ennaltaehkäisevää terveyden ja hyvinvoinnin vaalimista, toteaa Mehiläisen markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaspalvelusta vastaava johtaja Ove Uljas.

Urheilu Mehiläinen on jatkossa mukana Sebastian Westbergin matkassa Suomessa sekä maailmalla auttaen urheilijaa pysymään terveenä vankan asiantuntijaverkostonsa avulla.

-Peruskunnon harjoittaminen on tärkeää, sillä minun on pysyttävä ympäri vuoden hyvässä kunnossa niin kilpailuissa kuin näytöksissäkin. Urheilu Mehiläinen tukijana on minulle hyvin merkittävä. On korvaamatonta saada näin laaja ja ammattimainen tukiverkosto taustajoukkoihin mukaan, pohtii Sebastian Westberg.

-Mehiläisen kanssa yhteistyössä pyrimme pitämään minut niin ehjänä kuin tässä lajissa on mahdollista. Freestyle motocrossissa on vaikea välttyä vammoilta, ja loukkaantumisia sattuu silloin tällöin. Kun jotain sattuu, on tärkeää, että esimerkiksi OmaMehiläisen kautta on helppo pitää yhteyttä omiin lääkäreihin ja muihin alan ammattilaisiin kellon ympäri.

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat liikkujia ympäri Suomen.


Uutinen julkaistu 31.1.2019