Felicitas-Klinikka osaksi Mehiläistä

Helsingissä ja Lappeenrannassa toimiva Felicitas-Klinikka konserni siirtyi vuoden 2011 lopussa Mehiläinen Oy:n omistukseen. Vuonna 1990 perustettu Felicitas-Klinikka on erikoistunut lapsettomuushoitoihin.

Felicitas-Klinikka tarjoaa lapsettomuushoitoja, raskauden seurantaa, yksityisen äitiysneuvolan palveluita, terapiapalveluita sekä gynekologien ja radiologien vastaanottopalveluita. Vuosittain Felicitas-Klinikan toimipisteissä tehdään noin 1 700 lapsettomuushoitoa. Felicitas-Klinikalla työskentelevät 30 henkilöä siirtyvät vanhoina työntekijöinä Mehiläiseen ja ammatinharjoittajien vastaanottosopimukset jatkuvat ennallaan.

”Felicitas-Klinikka on arvostetuin ja yksi suurimpia yksityisomisteisia lapsettomuushoitopalveluita tarjoava toimija Suomessa. Tämä on Mehiläiselle erittäin mieluisa ja mielenkiintoinen avaus meille uudella palvelualueella”, kertoo pääkaupunkiseudun aluejohtaja ja vt. liiketoimintajohtaja Johanna Asklöf Mehiläisestä.

”Lapsettomuushoidot Suomessa ovat maailman huipputasoa ja Felicitas-Klinikka on ollut uranuurtaja alalla. Haluamme Mehiläisessä olla mukana lapsettomuushoito-osaamisen kehittämisessä ja tarjota laadukkaita palveluita niitä tarvitseville”, jatkaa Asklöf.

”Korkeatasoisen laatutyön jatkuminen ja kehittäminen edelleen oli meille tärkeä asia yhteistyökumppania valitessa. Mehiläisen strategiatyö pohjautuu juuri niihin asioihin, jotka ovat meille tärkeitä. Lisäksi Mehiläinen vahvana ja luotettavana brändinä yhdessä yhtenevien tulevaisuudennäkymien kanssa oli luonnollinen ja mieluisa valinta yhteistyökumppaniksemme”, toteaa toimitusjohtaja Henri Kurunmäki Felicitas-Klinikalta. Yrityksen perustajat ja myyjät toimitusjohtaja Henri Kurunmäki ja professori Aarne Koskimies jatkavat Mehiläisessä.

Felicitas-Klinikka jatkaa toimintaansa entisissä tiloissaan ja omina yksikköinään sekä Helsingissä että Lappeenrannassa.

Lisätietoja antavat:

Johanna Asklöf, Mehiläinen Oy, pääkaupunkiseudun aluejohtaja, vt. liiketoimintajohtaja
p. 050 4450 502

Henri Kurunmäki, Felicitas–Klinikka konserni, toimitusjohtaja
p. 0400 412 143

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä on noin 2 500 työntekijää ja 1 900 ammatinharjoittajalääkäriä. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 193 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista sosiaali- ja terveyspalvelukonserneista. www.mehilainen.fi


Uutinen julkaistu 3.1.2012