Antti Miettinen Mehiläisen uudeksi myyntijohtajaksi 12.1.2015 alkaen

Mehiläinen Oy:n uudeksi myyntijohtajaksi ja konsernin laajennetun johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 12.1.2015 alkaen KTM Antti Miettinen, 38. Miettinen siirtyy Mehiläiseen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen suurasiakkaista vastaavan johtajan tehtävästä jossa hän on toiminut viimeiset kolme vuotta. Sitä ennen hän on toiminut kymmenen vuoden ajan IBM:llä myynnin johdon ja palveluliiketoiminnan tehtävissä.

- Antti Miettisellä on erittäin laaja kokemus yritysasiakasmyynnistä, palveluliiketoiminnasta sekä palveluiden konseptoinnista ja niiden mittaamisesta. Pitkäaikainen johtamiskokemus suurista organisaatiosta muuttuvassa toimintaympäristössä oli myös tärkeä asia valintaa tehdessä, sanoo Mehiläisen vt. toimitusjohtaja ja Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljas.

- Työ ja erityisesti suomalaiset yritykset ovat suuressa muutoksessa. Henkilöstön merkitys tuloksen tekijöinä korostuu ja yritykset tarvitsevat kumppaneita jotka aidosti tukevat henkilöstöä ja yrityksen kasvua ja kilpailukykyä. Olen vakuuttunut että Mehiläisellä on erinomainen mahdollisuus erottautua ja kasvaa merkittävästi tässä voimakkaasti muuttuvassa markkinassa. Olen erittäin innoissani että saan liittyä huipputiimiin ja tuoda vahvan panokseni Mehiläisen ja sen asiakkaiden menestymiseen, Antti Miettinen toteaa.

Myyntijohtajana Antti Miettiselle raportoi Mehiläisen valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja Miettinen raportoi Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Ove Uljaalle.

Lisätietoja:
Ove Uljas, Mehiläinen Oy, liiketoimintajohtaja Työelämäpalvelut, p. 0400 605118

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6 200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 10.12.2014