Antti Kasi ja Karri Wichmann palkittiin kunniamerkein Finlandia-talolla 6.11.

Tämä hetki - Mehiläinen 100 vuotta.
Ainutkertainen hetki, joka jää muistoihin.

Tätä tunnelmallista ja ikimuistoista hetkeä juhlistivat lähes 700 kutsuvierasta, jotka olivat saapuneet onnittelemaan 100-vuotiasta Mehiläistä 6.11.2009 Finlandia-taloon. Illan ehdottomia kohokohtia oli, kun Mehiläisen toimitusjohtaja Matti Bergendahl ja henkilöstö- ja laatujohtaja Margita Klemetti luovuttivat kunniamerkit toimitusjohtaja Antti Kasille ja professori Karri Wichmannille.

Vuosina 2001-2005 Mehiläisen toimitusjohtajana toiminut Antti Kasi palkittiin Suomen valkoisen Ruusun I luokan Ritarimerkillä. Antti Kasin visiot ja luovuus olivat elintärkeitä, kun Mehiläisestä rakennettiin johtava yksityinen valtakunnallinen terveyspalveluyritys. Toimitusjohtaja Kasin aikana Mehiläisessä tehtiin muun muassa laaja-alaista laadunkehittämistyötä, joka johti ISO 9001/2000 -laatusertifikaattiin vuonna 2005. Lisäksi edistyksellisten tieto- ja potilashallintajärjestelmien kehittäminen ajoittui Kasin toimitusjohtajakauteen.

Professori Karri Wichmannin elämäntyö sai kunniaa Suomen Leijonan komentajamerkin muodossa. Professori Wichmann on toiminut Mehiläisessä useiden vuosikymmenien ajan Helsingissä muun muassa yhtiön hallituksen puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, johtajana sekä vastaanottavana lääkärinä. Professori Wichmannin panos oli merkittävä Mehiläisen Helsingissä tapahtuneen laajentumisvaiheen aikana sekä näin muodostuneen konsernin kehittymisen tukena. Professori Wichmann on nähnyt Mehiläisen monet vaiheet Helsingissä - niin laajentumisen, kiristyvän kilpailun kuin lamavuodetkin.

Mehiläinen onnittelee kunniamerkin saaneita.


Uutinen julkaistu 13.11.2009