Anssi Hartiala nimitetään Mehiläinen Konserni Oy:n varatoimitusjohtajaksi

Mehiläisen yksityisten terveyspalveluiden toimialajohtaja Anssi Hartiala nimitetään Mehiläinen Konserni Oy:n varatoimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Hartiala raportoi tehtävässään Mehiläinen Konserni Oy:n toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpäälle.

Samalla Hartiala nimitetään myös Mehiläinen Konserni Oy:n tytäryhtiön Mehiläinen Oy:n toimitusjohtajaksi. Mehiläinen Oy tuottaa laaja-alaisesti terveyspalveluita Suomessa ja toimii samalla Mehiläisen muiden operatiivisten sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavien yhtiöiden emoyhtiönä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hartialan vastuulla on merkittävä osa Mehiläinen-konsernin liiketoiminnoista sekä konsernin tukitoiminnoista. Hartiala toimii myös Mehiläisen laajan johtoryhmän puheenjohtajana.

Diplomi-insinööri Anssi Hartiala on toiminut eri johtotehtävissä Mehiläinen-konsernissa jo vuodesta 2006 lähtien. Vuoden 2020 alusta lähtien Hartiala on vastannut toimialajohtajana Mehiläisen yksityisistä terveyspalveluista Suomessa sekä Mehiläinen konsernin tietohallinnosta ja markkinoinnista. Anssi Hartiala on yhdessä muun johdon kanssa vastannut myös Mehiläisen kansainvälisestä laajentumisesta terveyspalveluiden tuottajana Viroon, Ruotsiin ja Saksaan. Lisäksi hän on ollut yhdessä Mehiläisen muun tiimin kanssa käynnistämässä edistyksellisiä digitaalisia terveyspalveluita Suomessa ja kaupallistamassa tätä ohjelmisto-osaamista Mehiläisen BeeHealthy tytäryhtiön kautta myös lukuisille ulkopuolisille asiakkaille sekä kansainvälisesti että Suomessa.


Uutinen julkaistu 1.4.2022