Anssi Hartiala Muun Suomen aluejohtajaksi ja Matti Schmidt liiketoiminnan kehitys- ja strategiajohtajaksi

Mehiläinen Oy:n liiketoiminnan kehitys- ja strategiajohtaja Anssi Hartiala siirtyy elokuun puolivälistä alkaen aluejohtajaksi vastaamaan lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalveluista vastuualueenaan Muun Suomen eli Uudenmaan ulkopuoliset yksiköt. DI Anssi Hartiala, 34, on aloittanut uransa Mehiläisessä vuonna 2006 ja toiminut liiketoiminnan kehitysjohtajana vuodesta 2008 alkaen.

Matti Schmidt on nimitetty Mehiläinen Oy:n uudeksi liiketoiminnan kehitys- ja strategiajohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi elokuun puolivälistä alkaen. KTM Matti Schmidt, 33, siirtyy Mehiläiseen sosiaali- ja terveyspalveluihin erikoistuneesta konsulttitoimisto Nordic Healthcare Groupista. Schmidt on aiemmin toiminut mm. strategiakonsulttina Bain & Companyssa.

”Haluamme vahvistaa alueellista johtamista lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalveluissa ja olen erittäin tyytyväinen, että kokenut Mehiläisen johtaja Anssi Hartiala ottaa vastuulleen nyt perustettavan Muun Suomen alueen. Nimitys on Hartialalle luonnollinen seuraava askel liiketoiminnan kehitys- ja strategiatehtävistä liiketoimintavastuuseen. Uskon vahvasti, että Anssi Hartiala ja Hanna-Mari Store tulevana Uudenmaan aluejohtajana tulevat erinomaisesti vahvistamaan Mehiläisen palveluiden johtamista ja parasta asiakaskokemusta omilla alueillaan”, kertoo Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

”Mehiläinen on loistava yritys ja koko sosiaali- ja terveyspalveluala on todella kiinnostavassa kehitysvaiheessa. Otan suurella mielenkiinnolla vastuulleni Uudenmaan ulkopuoliset lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalveluiden yksiköt," Anssi Hartiala kertoo.

Mehiläinen iloitsee myös toisesta nimityksestä Matti Schmidtin siirtyessä yritykseen.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme vahvan sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajan, Matti Schmidtin, Mehiläisen liiketoiminnan kehitys- ja strategiajohtajaksi. Olemme etenemässä kohti uutta sote-uudistusta ja sosiaali- ja terveyspalvelumarkkina on muutenkin erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa, ja uskon Matti Schmidtin tuovan juuri oikeanlaista lisäosaamista Mehiläiseen”, Bergendahl jatkaa.

”Mehiläisellä on ehdottomasti alan vahvin brändi ja asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, joten lähtökohta tulevaisuuden kehitykselle on kunnossa. Toimialalla tapahtuu paljon, ja on mielenkiintoista olla mukana kehittämässä Mehiläisen palveluita vastaamaan entistä paremmin uutta kysyntää. Liityn joukkoon täynnä intoa, ja uskon, että Mehiläinen on tulevaisuudessa entistäkin vahvempi toimija”, kertoo Matti Schmidt .

Anssi Hartiala tulee raportoimaan lääkärikeskus- ja sairaalapalveluista liiketoimintajohtaja Kai Vesteriselle ja työelämäpalveluista liiketoimintajohtaja Ove Uljaalle. Aluejohtajana Hartiala kuuluu Mehiläisen laajennettuun johtoryhmään. Matti Schmidt raportoi Mehiläisen toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Mehiläinen Oy, p. 040 833 5461

Anssi Hartiala, aluejohtaja, lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalvelut, p. 040 5899 604

Matti Schmidt, liiketoiminnan kehitys- ja strategiajohtaja, p. 050 323 8477

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tuottaja Suomessa. Mehiläisen valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Vuonna 1909 perustetussa Mehiläisessä työskentelee noin 6200 ammattilaista. Mehiläinen-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 268,5 miljoonaa euroa. Mehiläinen kuuluu pohjoismaiseen Ambea-konserniin, joka on yksi Euroopan suurimmista terveys- ja hoivapalveluiden tarjoajista.www.mehiläinen.fi


Uutinen julkaistu 26.6.2014