Anders Westerholm nimitetty Melivan Ruotsin toimitusjohtajaksi

Anders Westerholm on nimitetty Mehiläisen tytäryhtiön Meliva AB:n (Meliva Sweden) toimitusjohtajaksi 1.3.2023 alkaen. Melivan Ruotsin toiminnot ovat osa Markku Närenevan johtamaa Mehiläisen julkisten terveyspalveluiden toimialaa.

Meliva toimii Ruotsissa pääosin julkisesti rahoitetussa valinnanvapaussegmentissa. Yhtiöllä on 17 perusterveydenhuollon terveyskeskusta, joissa on yli 110 000 listautunutta asiakasta. Yhtiö toimii myös työterveyshuollon ja julkisesti rahoitetun lasten erikoissairaanhoidon segmenteissä Ruotsissa.

Nyt Ruotsin toimintojen toimitusjohtajaksi nimitettävä Anders Westerholm siirtyy tehtävään Melivan Chief Operating Officerin tehtävästä. Aiemmin urallaan hän on toiminut yrittäjänä autististen lasten sosiaalipalveluiden parissa ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista kehitystehtävistä eri kokoisissa terveyspalveluyrityksissä. Anders on myös toiminut HR ja vastuullisuusjohtajana Ambeassa, joka on yksi pohjoismaiden johtavista hoivapalveluyrityksistä.

Melivan Ruotsin toimintojen käynnistysvaiheen toimitusjohtajana työskennellyt Matti Schmidt jatkaa organisaatiossa siirtymäkauden ajan keskittyen integraatio- ja kehitystyön tukemiseen.

Mehiläisen julkiset terveyspalvelut toimivat Suomessa ja Ruotsissa palvellen yhteensä yli 420 000 listautunutta perusterveydenhuollon asiakasta. Julkisten terveyspalveluiden toimialaan kuuluvat myös kotiin vietävät palvelut, henkilöstöpalvelut sekä ulkoistus- ja kuntoutuspalvelut.


Uutinen julkaistu 3.3.2023