Urheilu Mehiläisen asiantuntijakongressi 2021

Urheilu Mehiläisen asiantuntijakongressi järjestetään 29.–30.10.2021 hydriditapahtumana. Hybridimalli mahdollistaa sen, että voit valita, osallistutko mukaan fyysiseen tapahtumaan Helsingissä vai reaaliaikaiseen virtuaalitapahtumaan, jota voit seurata mistä tahansa. Fyysinen tapahtuma järjestetään uudessa Grand Central Helsinki -hotellissa, Helsingissä.

Mehiläisen tapahtumissa yhteisestä turvallisuudesta pidetään huolta hygieniaohjeistuksilla, turvaväleillä ja huomioimalla voimassaolevat yleiset kokoontumisrajoitukset.

Vuoden 2021 Urheilu Mehiläisen asiantuntijakongressin teemat

  • Urheilijan ylikuormitus ja palautuminen
  • Liikunta ja urheilu kasvuiässä ja ikääntyessä
  • Naisurheilun erityispiirteet
  • Urheilijan selkä

Koulutus on anottu hyväksyttäväksi lääkäreiden erikoistumiskoulutuksessa

Tutustu ohjelmaan täältä

Ilmoittaudu mukaan vuoden 2021 asiantuntijakongressiin tästä!  

Nähdään lokakuussa!

Tunnelmia Urheilu Mehiläisen 2020 virtuaalisesta asiantuntijakongressista

Urheilu Mehiläisen virtuaalista asiantuntijakongressia 30.-31.10.2020 seurasi yli 1300 henkilöä ympäri Suomea.

Asiantuntijakongressin teemoina olivat urheilijan tuki- ja liikuntaelinvaivat, niiden diagnosointi ja hoito. Tarjolla oli laaja kattaus Urheilu Mehiläisen ja kansainvälisten asiantuntijoiden luentoja urheilijoiden nivus-, polvi-, nilkka- ja jalkaterä- sekä olkapäävaivoista.

Tapahtuman juontajana toimii vuoden puhujaksi kahteen kertaan palkittu kirjailija, lakimies ja urheilubisneksen moniottelija Andre Noel Chaker.

Katso tunnelmia tapahtumasta oheiselta videolta!

Palaa vuoden 2019 Urheilu Mehiläisen asiantuntijakonferenssin tunnelmiin

Urheilu Mehiläisen asiantuntijakonferenssi keräsi jälleen huippuluennoitsijat ja runsaslukuisen yleisön Helsinkiin syyskuun viimeisenä viikonloppuna 2019.

Jo perinteeksi muodostuneen urheilijan terveyteen keskittyneen konferenssin teemoina olivat mm. nuoren urheilijan rasitusvammat, jännevammojen diagnostiikka ja hoito, koripalloilijan terveys sekä urheilijan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tapahtuman suomalaisina ja kansainvälisinä huippuluennoitsijoina toimivat mm. ortopedit Juha Ranne, Mikko Kirjavainen, Olli Pajulo ja Håkan Alfredson, radiologi Justin Lee sekä koripallovalmentaja Henrik Dettmann. Myös kansainväliset huippuseurat FC Barcelona ja AC Milan kertoivat kokemuksistaan yhteistyöstä Urheilu Mehiläisen asiantuntijoiden kanssa ja jakoivat arvokasta tietoa mm. siitä, miten miljoonaluokan jalkapalloilijat palaavat kentille loukkaantumisen jälkeen.Paneelikeskusteluissa kuulimme huippu-urheilijoiden kokemuksia ja sidosryhmien näkemyksiä urheilijoita koskevista terveyden teemoista, ja jaoimme Professori Sakari Orava -rahaston kaksi apurahaa urheilulääketieteen tutkimuksen ja kehitystyön saralla.

Voit katsoa tunnelmia vuoden 2019 tapahtumasta oheisesta videosta:

Valokuvia tapahtumasta löydät täältä 

Lue lisää

Urheilu Mehiläinen

Asiantuntijat ja toimipisteet

Jyri Aalto
LL, yleislääkäri
9.5
Satu Aaltonen
Ravitsemusterapeutti
Jukka Aho
OMT-Fysioterapeutti
9.4
Antti Aitasalo
Työfysioterapeutti, fysioterapeutti
9.8