HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Urheilu Mehiläisen virtuaalinen asiantuntijakongressi 2020

Urheilu Mehiläisen virtuaalinen asiatuntijakongressi 30. - 31.10.2020

Urheilu Mehiläisen seuraava asiantuntijakongressi järjestetään 30.-31.10.2020 virtuaalisesti. Tapahtuma on maksuton.

Asiantuntijakongressin teemoina ovat urheilijan tuki- ja liikuntaelinvaivat, niiden diagnosointi ja hoito. Tarjolla on laaja kattaus Urheilu Mehiläisen ja kansainvälisten asiantuntijoiden luentoja urheilijoiden nivus-, polvi-, nilkka- ja jalkaterä- sekä olkapäävaivoista.

Tapahtuman juontajana toimii vuoden puhujaksi kahteen kertaan palkittu kirjailija, lakimies ja urheilubisneksen moniottelija Andre Noel Chaker. Virallisen ohjelman lisäksi pääset kuulemaan myös urheilijoita ja urheilijoiden tukijoukkoja sekä nauttimaan viihteellistä sisällöstä.

Tarkempaan ohjelmaan voit tutustua täältä.

Voit ilmoittautua maksuttomaan tapahtumaan tästä.

Tervetuloa!

Lisätietoja info@tapahtumallinen.fi

Palaa vuoden 2019 Urheilu Mehiläisen asiantuntijakonferenssin tunnelmiin

Urheilu Mehiläisen asiantuntijakonferenssi keräsi jälleen huippuluennoitsijat ja runsaslukuisen yleisön Helsinkiin syyskuun viimeisenä viikonloppuna 2019.

Jo perinteeksi muodostuneen urheilijan terveyteen keskittyneen konferenssin teemoina olivat mm. nuoren urheilijan rasitusvammat, jännevammojen diagnostiikka ja hoito, koripalloilijan terveys sekä urheilijan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tapahtuman suomalaisina ja kansainvälisinä huippuluennoitsijoina toimivat mm. ortopedit Juha Ranne, Mikko Kirjavainen, Olli Pajulo ja Håkan Alfredson, radiologi Justin Lee sekä koripallovalmentaja Henrik Dettmann. Myös kansainväliset huippuseurat FC Barcelona ja AC Milan kertoivat kokemuksistaan yhteistyöstä Urheilu Mehiläisen asiantuntijoiden kanssa ja jakoivat arvokasta tietoa mm. siitä, miten miljoonaluokan jalkapalloilijat palaavat kentille loukkaantumisen jälkeen. Paneelikeskusteluissa kuulimme huippu-urheilijoiden kokemuksia ja sidosryhmien näkemyksiä urheilijoita koskevista terveyden teemoista, ja jaoimme Professori Sakari Orava -rahaston kaksi apurahaa urheilulääketieteen tutkimuksen ja kehitystyön saralla.

Voit käydä katsomassa tunnelmia vuoden 2019 tapahtumasta oheisesta videosta:


Valokuvia tapahtumasta löydät täältä

Lue lisää

Urheilu Mehiläinen