Urheilu Mehiläisen virtuaalinen asiantuntijakongressi 2020

Urheilu Mehiläisen virtuaalinen asiatuntijakongressi 30. - 31.10.2020

Urheilu Mehiläisen asiantuntijakongressi järjestettiin 30.-31.10.2020 virtuaalisesti.

Tarkempaan ohjelmaan voit tutustua täältä.

Hyväksiluku ja koulutustunnit

Turun yliopisto on hyväksynyt Urheilu Mehiläisen asiantuntijakongressista 30.-31.10.2020 erikoislääkärikoulutuksen teoriakoulutuksen koulutustunnit seuraaville erikoisaloille: Akuuttilääketiede (5), Fysiatria (11), Kirurgia / runkokoulutus (11), Käsikirurgia (5), Lastenkirurgia (11), Liikuntalääketiede (11), Ortopedia ja traumatologia (11), Radiologia (5), Työterveyshuolto (11), Yleiskirurgia (11) ja Yleislääketiede (5).

Osallistuminen Urheilu Mehiläisen virtuaaliseen asiantuntijakongressiin 30.-31.10.2020 hyväksi luetaan Suomen Urheilufysioterapeutit (SUFT) ry:n urheilufysioterapeutin sertifiointi hakemuksessa.

Lisätiedot: info@tapahtumallinen.fi

Tunnelmia Urheilu Mehiläisen 2020 virtuaalisesta asiantuntijakongressista

Urheilu Mehiläisen virtuaalista asiantuntijakongressia 30.-31.10.2020 seurasi yli 1300 henkilöä ympäri Suomea. Asiantuntijakongressin teemoina olivat urheilijan tuki- ja liikuntaelinvaivat, niiden diagnosointi ja hoito.

Asiantuntijakongressin teemoina olivat urheilijan tuki- ja liikuntaelinvaivat, niiden diagnosointi ja hoito. Tarjolla oli laaja kattaus Urheilu Mehiläisen ja kansainvälisten asiantuntijoiden luentoja urheilijoiden nivus-, polvi-, nilkka- ja jalkaterä- sekä olkapäävaivoista.

Tapahtuman juontajana toimii vuoden puhujaksi kahteen kertaan palkittu kirjailija, lakimies ja urheilubisneksen moniottelija Andre Noel Chaker.

Katso tunnelmia tapahtumasta oheiselta videolta!

Palaa vuoden 2019 Urheilu Mehiläisen asiantuntijakonferenssin tunnelmiin

Urheilu Mehiläisen asiantuntijakonferenssi keräsi jälleen huippuluennoitsijat ja runsaslukuisen yleisön Helsinkiin syyskuun viimeisenä viikonloppuna 2019.

Jo perinteeksi muodostuneen urheilijan terveyteen keskittyneen konferenssin teemoina olivat mm. nuoren urheilijan rasitusvammat, jännevammojen diagnostiikka ja hoito, koripalloilijan terveys sekä urheilijan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tapahtuman suomalaisina ja kansainvälisinä huippuluennoitsijoina toimivat mm. ortopedit Juha Ranne, Mikko Kirjavainen, Olli Pajulo ja Håkan Alfredson, radiologi Justin Lee sekä koripallovalmentaja Henrik Dettmann. Myös kansainväliset huippuseurat FC Barcelona ja AC Milan kertoivat kokemuksistaan yhteistyöstä Urheilu Mehiläisen asiantuntijoiden kanssa ja jakoivat arvokasta tietoa mm. siitä, miten miljoonaluokan jalkapalloilijat palaavat kentille loukkaantumisen jälkeen.Paneelikeskusteluissa kuulimme huippu-urheilijoiden kokemuksia ja sidosryhmien näkemyksiä urheilijoita koskevista terveyden teemoista, ja jaoimme Professori Sakari Orava -rahaston kaksi apurahaa urheilulääketieteen tutkimuksen ja kehitystyön saralla.

Voit katsoa tunnelmia vuoden 2019 tapahtumasta oheisesta videosta:

Valokuvia tapahtumasta löydät täältä 

Lue lisää

Urheilu Mehiläinen

Asiantuntijat

Pasi Lieto
Fysioterapeutti
Tiina Rautiainen
Fysioterapeutti
9.8
Mikko Lausmaa
OMT-Fysioterapeutti
Mark Rawlins
LL, kirurgian ja käsikirurgian erikoislääkäri
9.7
Katso muut asiantuntijat