Kaikilla Mehiläisen asiakasyrityksillä ja -organisaatioilla on käytössään työterveyspalvelusopimukseen sisältyvä YritysMehiläinen-verkkopalvelu. YritysMehiläinen on ensisijaisesti henkilöstöhallinnon ja yritysjohdon työkalu, jonka avulla käsitellään työterveysyhteistyöhön liittyvää tietoa. Verkkopalvelun etusivulta saa nopeasti kokonaiskäsityksen viimeisimmistä tapahtumista. YritysMehiläisen ansiosta kaikki työterveysyhteistyöhön liittyvä dokumentaatio löytyy jatkossa yhdestä paikasta ja tietojen etsintä on helppoa kätevän hakutoiminnon avulla.

YritysMehiläinen lyhyesti

Kaikilla Mehiläisen asiakasyrityksillä ja -organisaatioilla on käytössään työterveyspalvelusopimukseen sisältyvä YritysMehiläinen-verkkopalvelu. YritysMehiläinen tarjoaa lukuisia toiminnallisuuksia, jotka lisäävät toiminnan läpinäkyvyyttä, helpottavat käytännön työtä asiakasyrityksessä sekä tiivistävät yhteistyötä.

Asiakasorganisaatiot voivat lisätä sisäiseen intranetiinsä linkin YritysMehiläisen erilliseen toimenpide- ja dokumenttimoduuliin, jonka kautta palkkahallinto pääsee lisäämään uusien työntekijöiden tietoja, esihenkilön syöttämään ulkopuolisten tahojen myöntämien sairauslomatodistusten informaatiota sekä työntekijät merkitsemään omailmoitteisia sairauspoissaoloja. Tiedot kohdistetaan tiedonsyöttäjän henkilötunnuksen avulla, eikä linkki salli tietojen katselua. Mitään tietoja ei siis tarvitse enää lähettää sähköpostitse.

Reaaliaikaisia raportteja ja tehokkaampaa yhteistyötä

YritysMehiläisen kehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota raportointiin ja sen entistä parempaan hyödyntämiseen. Verkkopalvelussa käyttäjä pystyy itse luomaan haluamiaan raportteja ja seuraamaan reaaliaikaisesti esimerkiksi sairauspoissaoloja, diagnoosijakaumia ja työterveyssopimuksen kustannuksia.

- YritysMehiläinen on ennen kaikkea tärkeä työkalu henkilöstöhallinnolle, joka pystyy nyt raportoimaan johdolle entistä paremmin työterveysyhteistyön kustannuksista ja vaikuttavuudesta. Raportit antavat konkreettista tietoa siitä, mihin suuntaan yhteistyötä kannattaa kehittää ja mihin kohdistaa investointeja. Ossi Laukkanen, Mehiläinen Oy, johtaja sähköinen liiketoiminta.

YritysMehiläinen tarjoaa lukuisia toiminnallisuuksia, jotka lisäävät toiminnan läpinäkyvyyttä, helpottavat käytännön työtä asiakasyrityksessä sekä tiivistävät yhteistyötä. Verkkopalvelun avulla voi muun muassa:

  • tarkistaa viimeisimmän tiedon työterveystiimeistä ja yhteyshenkilöistä
  • rakentaa yritykselle relevantteja, reaaliaikaisia raportteja
  • seurata työterveyssopimuksen kustannuksia
  • hallita ja ylläpitää henkilörekisteriä
  • syöttää omailmoitteiset sairauspoissaolotiedot ja muualla kuin Mehiläisen työterveyspalveluissa kirjoitetut sairauslomatodistukset
  • löytää kätevän dokumenttihaun avulla sähköisesti kaikki yritysdokumentit, kuten toimintasuunnitelmat, työpaikkaselvitykset ja sopimukset
  • pysyä tietoisena Mehiläisen uusista palveluista ja tuotteista.

TyökykyKompassilla tehoa työkyvyn johtamiseen

YritysMehiläiseen on kehitetty lisäpalveluksi erillinen työkykyjohtamisen sovellus, Työkykykompassi, joka mahdollistaa työkyvyttömyyseläkeriskissä olevien työntekijöiden havaitsemisen varhaisessa vaiheessa. Sovellus tukee työkyvyn strategista johtamista. YritysMehiläinen ja Työkykykompassi lisäävät toiminnan läpinäkyvyyttä ja antavat asiakasorganisaatioille entistä enemmän relevanttia tietoa työterveysyhteistyön tilasta ja sen kehityksestä.

Kiinnostuitko?

Voit tehdä suoraan sopimuksen verkossa tai lähettää meille tarjouspyynnön.

Lisätietoa YritysMehiläisestä: yritysmehilainen@mehilainen.fi.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin YritysMehiläisestä.