Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Turku Apex

Yliopistonkatu 19 A
20100 Turku
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapiaa Turun keskustassa

Fysioterapiaa Turun  keskustassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Turku Apex. Tarjoamme yli 20 fysioterapeutin voimin yksilöllistä ja ammattitaitoista fysioterapiaa  Turun ydinkeskustassa. Tavoitteenamme on parantaa ja ylläpitää asiakkaidemme toimintakykyä sekä liikkumista.

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä aktiivisessa fysioterapiassa ja tarjoamme mm. OMT-fysioterapiaa , hierontaa  ja akupunktiota . Meiltä löytyy laajat ja monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun ja kuntoutukseen. Teemme myös kotikäyntejä. Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Sannakaisa Vastamäki  p. 0400 377151.

Harjoittelumahdollisuudet

Kaikista terapiahuoneistamme löytyy perusterapiaan soveltuva välineistö, jonka lisäksi toimipisteellä on kaksi kuntosalitilaa. Toisessa salissa on laadukkaat Technogym-kuntosalilaitteet ja toisessa paineilmalla toimivat HUR-laitteet sekä muuta harjoitteluterapiavälineistöä laajasti monipuoliseen terapian toteuttamiseen. Meiltä löytyy myös ALter G painokevennetty juoksumatto. Sali on esteetön.

Kuntosalilla voi harjoitella sekä terapeutin kanssa että itsenäisesti. Kuntosalimme toimivat asiakkaidemme kuntoutuksessa ja jatkokuntoilupaikkana kuukausikortti tai jäsenyysperiaatteella. Kuntosalimme on käytössäsi myös viikonloppuisin avainkortilla. Salille voi ostaa 10 kerran tai kk -kortin. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Meillä on myös ryhmäliikuntaa. Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaajana toimii fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun. Tutustu liikunta- ja kuntosaliryhmiin ja ilmoittaudu mukaan >> 

Yhteyshenkilö Eija Rantanen, eija.rantanen@mehilainen.fi, puh. 0504468166 ja Irene Johansson, irene.johansson@mehilainen.fi


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelija on paikalla ma ja ke klo 8-20, ti, to, pe klo 8-16.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Palvelut

Vastaanotot
Aukioloajat
Maanantai 5.6.08:00 - 20:00
Tiistai 6.6.08:00 - 20:00
Keskiviikko 7.6.08:00 - 20:00
Torstai 8.6.08:00 - 20:00
Perjantai 9.6.08:00 - 19:00
Lauantai 10.6.Suljettu
Sunnuntai 11.6.Suljettu
Puh:
Fax:
:

Vastaanottoja myös lauantaisin.

Maksuasiat
Puh:
Fax:
:

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti (ei Diners eikä American Express), Smartum-kortti, Smartum -mobiili (hieronta + fysioterapia), Edenred-kortti liikunta ja Edenred-mobiili (hieronta+fysioterapia), ePassi liikunta ja hyvinvointi, EazyBreak hieronta/liikunta, Ticket Duo -kortti.

Potilastietojen tilaaminen
Puh:
Fax:
:

OmaMehiläinen-palvelu on nopein ja vaivattomin keino tarkistaa omat potilastiedot, tutkimustiedot ja tutkimuskuvat.

Saat halutessasi Mehiläisen lääkäri- ja diagnostiikkapalveluiden potilastiedot itsellesi myös paperisena. Potilastietoina voidaan toimittaa esimerkiksi lääkärikäyntien potilaskertomukset ja Mehiläisessä otetut tutkimuskuvat, kuten röntgenkuvat.

Lue lisää potilastietojen tilaamisesta Mehiläisen verkkosivuilta.

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Turku Apex sijaitsee Kauppatorin ylälaidalla, ortodoksisen kirkon takana katutasossa. Sisäänkäynti ortodoksisen kirkon oikealta puolelta (sisäpiha) katutasosta Yliopistonkadulta. Lääkärikeskus Mehiläinen Turku Kauppiaskatu sijaitsee saman rakennuksen 2. kerroksessa.

Vaihtoehtoisesti sisääntulo Mehiläisen kauppakäytävän puolelta. Kauppakäytävään pääsee joko Kauppiaskadun puolelta (Finnkinoa vastapäätä) tai Aurakadun puolelta (Naantalin Aurinkoisen kahvila ennen sisäänkäyntiä kauppakäytävään). Kauppakäytävän puolessa välissä, Elixir lounaskahvilaa vastapäätä, on lasiovi, jonka päällä Mehiläinen- valokyltti ja ovessa lukee Fysios. Tästä sisään ja hissillä tai rappusia alas 1. kerrokseen, niin saavut Fysioksen katutason sisäänkäynnille.

Pysäköinti

Toimipisteen lähellä maksullisia parkkipaikkoja mm. ToriParkki, Turun Kaupungin parkkipaikat ja P-Louhi. Parkkihalli Louhi: maksullinen, sisäänajo Läntinen Pitkäkatu 12 B, Louhesta hissillä 1.kerrokseen ja sieltä kylttejä seuraamalla Fysiokseen. Toimipisteelle pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä. Katso tarkemmat linjat Föli -reittioppaasta .

Esteettömyys

Toimipisteeseen on esteetön sisäänkäynti katutasosta.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, hieroja
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT