Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Tampere Linnainmaa

Hannulankatu 1
33580 Tampere
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapia Tampere Linnainmaa

Fysios Mehiläinen Tampere Linnainmaa tarjoaa fysioterapiaa Tampereen Linnainmaalla. Meiltä löydät monipuolisesti fysioterapian erikoisosaamista niin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin kuin neurologisiin oireisiin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita. Palvelemme mm. ikääntyneitä asiakkaita, odottavia ja synnyttäneitä äitejä, urheilijoita sekä leikkauksesta kuntoutuvia. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa tarjoamme kaiken ikäisille. Lisäksi teemme mm. faskiakäsittelyjä, hierontaa ja huimauksen hoitoa. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimitiloissamme on harjoitussali HUR:n paineilmalaitteilla sekä suspensiolaite suspensiohoitoihin. Toimitilamme ovat katutasossa ja esteettömät ja tiloissamme on huomioitu pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvat sekä lapset. Meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

  • Yksilöfysioterapia

Toimitiloissamme on otettu huomioon neurologiset kuntoutujat. Toimitilamme sijaitsevat katutasossa ja ovat esteettömät, ja harjoittelusalissamme on HUR:n painoilmalla toimivat esteettömät kuntosalilaitteet.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 4359 893 tai heli.waulu@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on harjoittelusali, josta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita ja välineitä. Salissa on mm. laadukkaat HUR:n paineilmalaitteet, soutulaite, selkänojallinen kuntopyörä, crosstrainer, käsipainoja, kahvakuulia, jumppapalloja sekä vastuskuminauhoja.

Harjoitussali on esteetön. Saliin pääsee harjoittelemaan yhdessä terapeutin kanssa terapiakäynnin aikana.

Meillä on myös ryhmäliikuntaa. Tutustu ryhmiin täällä. Ryhmiin voi ilmoittautua fysioterapeutti Henna Suvaselle, henna.suvanen@mehilainen.fi.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Tampere Linnainmaa sijaitsee Linnainmaan terveysasemaa vastapäätä, tien toisella puolelle. Kerrostalon pihaan käännyttäessä toimipiste on heti vasemmalla talon päässä. Toimitilamme ovat katutasossa ja esteettömät. Tiloissamme on inva-wc ja ulko-ovi on sähköinen.

Meille pääsee helposti joko omalla autolla tai bussilla. Asiakaspysäköinti on ilmainen ja sijaitsee toimipisteen edessä. Lähin Tampereen kaupunkiliikenteen bussipysäkki sijaitsee aivan toimipisteen lähettyvillä. Katso tarkemmat tiedot bussilinjoista ja aikatauluista www.nysse.fi

Pysäköinti

Paikoitusalueet

Ilmainen asiakaspysäköinti toimipisteen edessä.

Esteettömyys

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei, katutasossa

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, esteetön sisäänpääsy, sähköinen ovenavaus.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Hieroja, kuntohoitaja
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun