Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssi

Välkkilänkatu 7
60120 Seinäjoki
Siirry ajanvaraukseen

Fysios Mehiläinen Seinäjoki  Pulssin toimipiste tarjoaa parhaat olosuhteet aktiivisen fysioterapian  toteutumiselle. Meillä on saman katon alla perinteisten fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluiden  lisäksi kuntosali, jossa pystymme monipuolistamaan terapian toteutusta. Laitehoidoissa meillä on aktiivisessa käytössä Shockwave -paineaaltohoito , Cryo huippukylmä -hoito , LymphaTouch ja LPG .

Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, neurologiseen fysioterapiaan , urheilufysioterapiaan , lasten fysioterapiaan  sekä psykofyysiseen fysioterapiaan .

Meiltä löytyy kokeneita fysio- ja toimintaterapeutteja laajasti eri terapiakokonaisuuksista. Lisäksi toimipisteellämme työskentelee kokenut osteopaatti . Hoitoon pääsee lääkärin lähetteellä sekä Kelan, kaupungin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Palveluihimme kuuluu myös hieronta  ja teemme kotikäyntejä, toimintakyky- ja voimavarakartoituksia ikääntyville sekä etäterapiaa .

Toimintamme tärkein tavoite on aktivoida asiakasta sekä antaa asiakkaalle miellyttävä asiakaskokemus. Haluamme, että työntekijöidemme positiivinen asenne tarttuu myös asiakkaisiimme ja varmistaa näin ollen kuntoutukseen parempi lopputulos.

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssilla on esteetön kuntosali, jossa liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon mm. heille tarkoitetuilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on leveät käytävät ja kynnyksetön kulku, joten pyörätuolilla liikkuminen onnistuu. Lisäksi meillä löytyy HUR:n laitteilla varusteltu erillinen kuntosali, joka on suunnattu neurologiseen kuntoutukseen.

Lisäksi toimipisteellämme on kauppa, jonka tuotevalikoimastamme löydät mm. laadukkaita pienapuvälineitä, tukisukkia, treenivälineitä, urheiluteippiä  ja paljon muuta.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Niko Vähämaa , p. 040 0627320 tai niko.vahamaa@mehilainen.fi.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapeutit:

Fysioterapia

Laura Järvi

Maija Kuusisto

Jarmo Piiri

Mari Koivusaari

Jenni Manner

Jere Puolijoki

Toimintaterapia

Johanna Valkama

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssilla on esteetön kuntosali, jossa liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon mm. heille tarkoitetuilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on leveät käytävät ja kynnyksetön kulku, joten pyörätuolilla liikkuminen onnistuu.

Lisäksi meillä löytyy HUR:n laitteilla varusteltu rauhallisempi erillinen kuntosali, joka on suunnattu neurologiseen kuntoutukseen. Tiloissamme on myös harjoituskeittiö, joka soveltuu neurologiseen kuntoutukseen sekä toimintaterapiaan.

Harjoittelumahdollisuudet ovat loistavat; toimipisteellämme on valtava kuntosali, joka sopii niin urheilijoiden kuin neurologisten kuntoutujien käyttöön. Kuntosalilla voi harjoitella itsenäisesti tai terapeutin kanssa ja salilla voi harjoitella myös pelkästään kuntosalin asiakkaat. Tavoitteemme on jatkaa asiakkaan aktivoimista salilla kuntoutusjakson jälkeenkin. Kuntosalimme on täysin esteetön.

Toimipisteellämme on myös tarjolla ryhmäliikuntaa . Tuntivalikoimassa on valtava valikoima erilaisia lajeja, pilateksestä kuntonyrkkeilyyn, ilmajoogasta kahvakuulaan ja kuntotanssista spinningiin. Kaikille tunneille ovat myös aloittelijat tervetulleita. Jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan. Tutustu Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssin kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan täällä. 

Työhyvinvointi- ja testauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia työhyvinvointi- ja testauspalveluita, kuten Tyhy-päiviä, Aktiivikokouksia, Huco hyvinvointikartoituksia, kehonkoostumusmittausta sekä polkupyöräergometritestejä. Työhyvinvointipaketit räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan huomioiden toimialakohtaiset tarpeet. Tutustu työhyvinvointi- ja testauspalveluihimme täällä .


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Toimipisteemme sijaitsee kaupungin keskustan läheisyydessä katutasolla. Pääset sisään joko kuntosalin tai fysioterapiapuolen ovesta, jossa voit ilmoittautua terapiaan. Molemmissa sisäänkäynneissä on erikseen omat odotustilat.

Linja-autolla pääsee lähelle toimipistettä.

Pysäköinti

Toimipisteellä on isot ilmaiset parkkipaikat, joissa erikseen invapaikat.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, hieroja
Fysioterapeutti, hieroja, lasten fysioterapeutti
Fysioterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Osteopaatti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, kassa
Fysioterapeutti, Osteopaatti, Työfysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Toimintaterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, vastaava terapeutti