Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Klaukkala

Klaukkalantie 63
01800 Klaukkala
Siirry ajanvaraukseen

Lääkäri ja fysioterapiapalvelut Klaukkalassa 40-vuotta!!

Juhlaviikon edut 23-27.10.2023 lääkäriaseman toimipisteellä:

ma 9-12 kahvia ja pullaa sekä fysioterapeuttien tasapainotestausta

to 9-12 kahvia ja pullaa sekä fysioterapeuttien kävelyanalyysi

Molemmissa toimipaikoissa arvontoja!

Lisäksi lääkärikeskuksessa laboratoriotutkimukset ajanvarauksella:

D-vitamiini (S -D-25) 45,00 € (norm 86,50 €)

Ferritiini (S -Ferrit) 20,00 € (norm 59,60 €)

Influenssarokotus -20% ( norm.53e)

Tervetuloa!!

Ammattitaitoista fysioterapiaa  Klaukkalassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Klaukkala. Fysios Mehiläinen Klaukkalassa kaikilla fysioterapeuteilla on vuosien kokemus ja vankka osaaminen omalta erikoistumisalueelta.

Pääpalveluitamme ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, kipufysioterapia , alaraaja-analyysi  ja pohjalliset , lasten ja aikuisten neurologinen fysioterapia  ja kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus. Lisäksi meillä on kaksi urheilufysioterapeuttia , äitiysfysioterapeutti , psykofyysinen fysioterapeutti , maitland-  ja OMT-fysioterapeutit .

Palveluihimme kuuluvat myös Fysiocoach, PODOSmart- kävelyanalyysi sekä polkupyöräergometri. Fysiocoach on fysioterapeuttien ohjaamaa yksilöllistä harjoittelua. Harjoittelujakso räätälöidään omien tarpeidesi mukaisesti.

PODOSmart älypohjalliset on suunniteltu kävelyn tai juoksun tarkkaan analysointiin ja diagnosointiin. Kengän sisään asetettavat pohjalliset keräävät tietoa kolmestatoista eri kävelyn biomekaniikkaan vaikuttavasta tekijästä.

Polkupyöräergometritestin avulla pystytään arvioimaan maksimaalinen hapenottokyky sekä kuntotaso. Testi mittaa sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa. Testin perusteella saadaan arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä, jonka perusteella asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen liikuntaohjelma sykesuosituksineen eri kestävyyden osa-alueille. Polkupyöräergometritesti sopii urheilijoille ja kuntoilijoille. Kysy lisätietoa palveluistamme henkilökunnalta.

Erotumme paikallisesti monipuolisella osaamisella ja palveluilla sekä iloisella ja ystävällisellä henkilökunnalla. Meille kannattaa tulla koska hoidamme asiakkaamme täydellä sydämellä ja ammattitaidolla. Meiltä saat apua ja ohjeita sekä hoitoa vaivoihisi. Teemme myös kotikäyntejä.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Anna-Kaisa Hämäläinen  p. 044 5020880 tai anna-kaisa.hamalainen@mehilainen.fi.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapeutit:

Fysioterapia

Anna-Kaisa Hämäläinen

Annu Huisman

Hannele Paajanti

Katri Karttunen

Katriina Skön

Laura Einistö

Mari Teerikoski

Mervi Valimaa

Paula Rinnet

Pia Tonteri

Silja Rauhansalo


Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Meillä on erikseen lasten terapiahuone sekä alaraaja-analyysiin ja pohjallisten tekoon omat tilat.

Toimipisteemme kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat leveä hoitopöytä neurologiseen kuntoutukseen, monitoimitalja, ylätalja, kävelyvaljaat, kisko ja therapy master -kevennys. Meiltä löytyy myös sähkö- ja ultraäänilaitteet sekä diagnosoiva ultraäänilaite.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Klaukkalassa on LHT-sali. LHT-salista löytyy kolme monitoimitaljaa, ylätalja, jalkaprässi sekä leveä neurologisen kuntoutuksen hoitopöytä. Lisäksi meillä on kevennetyt kävelyvaljaat sekä lukuisia terapiavälineitä.

Harjoitteluterapiasalissa harjoitellaan terapeutin kanssa. Omaa kuntosalia ei ole, mutta yhteistyö on hyvä kaikkiin paikallisiin kuntosaleihin ja käymme niissä asiakkaiden kanssa.

Meillä on myös harjoitteluterapiaryhmä, missä on yhteinen alku- ja loppuverryttely. Lisäksi meiltä löytyy ryhmäliikuntatunteja, kuten kaksi Ikiliikkujat -senioriryhmää, PhysioPilatesryhmiä sekä erityisryhmille ja pitkäaikaissairaille omat PhysioPilates -ryhmät. Tutustu ja ilmoittaudu ryhmäliikuntatunteihin täällä. 


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Klaukkala sijaitsee Klaukkalan keskustassa Lammin säästöpankin talossa. Esteetön toimipisteemme on katutasossa ja käytössä on sähköinen ulko- oven avaus.

Aulaan voi jäädä odottamaan, että kutsutaan nimellä.

Pysäköinti

Ilmaiset parkkipaikat autohallissa ja kattoparkissa. Myös tien vieressä taskuparkkipaikkoja.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Hieroja, kuntohoitaja
Fysioterapeutti, vastaava terapeutti
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti (YAMK), NDT/Bobath
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Fysioterapeutti