Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Kirkkonummi

Munkinmäentie 17
02400 Kirkkonummi
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapiaa Kirkkonummella tarjoaa Fysios Mehiläinen Kirkkonummi. Tervetuloa viihtyisään Fysios Mehiläinen Kirkkonummeen asiantuntevien terapeuttien hoitoon. Sijaitsemme aivan matkakeskuksen eli juna-aseman ja bussiaseman vieressä. Meillä on rakennuksen takana 7 parkkipaikkaa, ja käytössäsi on myös iso ilmainen parkkipaikka aivan sisäänkäyntiä vastapäätä. Oven vieressä on lisäksi inva-paikka.

Me Fysios Mehiläinen Kirkkonummella olemme erikoistuneet neurologiseen kuntoutukseen , lymfaterapiaan  ja manuaaliseen terapiaan (OMT , Maitland , Osteopatia ). Meillä on taitava alaraajaosaaminen; tutkimme ja arvioimme tarpeen yksilöllisiin tukipohjallisiin  ja saat aina harjoitteet mukaasi. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksikkö; teemme kotikäyntejä ja allasterapiaa  Kirkkonummen hienossa uimahallissa. Tarjoamme myös toimintaterapiaa . Mikäli katsotaan, että etäterapia  on sinulle paras ratkaisu, niin meillä on valmiudet myös siihen!

Oireiden lievityksessä meillä on laaja osaaminen: akupunktio , hieronta , kivunhoitolaitteet sekä manuaalinen terapia. Liikuntaa harrastaville ja urheilijoille osaamme tarjota apua vammojen ennaltaehkäisyssä. Tutkimme ja analysoimme, arvioimme yhdessä lajin vaatimuksia ja teemme tarvittaessa lajispesifin lihastasapainokartoituksen , mm. jalkapallo, triathlon, uinti, tanssi, salibandy. Teemme myös Inbody-mittauksia .

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Marie Sjölund ,  p. 050 531 4884 tai marie-louise.sjolund@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Käytössämme on todella monipuolinen kuntosali, jossa harjoitellaan yhdessä terapeutin kanssa. Kuntosalilaitteistostamme löytyy mm. juoksumatto, erilaisia taljoja, kuntopyöriä, vastusnauhoja, käsipainoja, palloja erityisryhmät ja esteettömyys huomioiden ja mahdollistuen. Neurologiseen kuntoutuksen laitteista löytyy MOTOmed, LiteGait (tulossa) ja pyörätuoli.

Tutustu ryhmäliikuntaamme ja ilmoittaudu.  Liikuntaryhmien tilanteesta saat lisätietoa liikuntaryhmäsi ohjaajalta.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Kirkkonummi sijaitsee n. 50m metrin päästä Kirkkonummen juna-asemasta.

Pysäköinti

Parkkipaikat talon takana pihalla, invaparkki talon edessä.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti, hieroja
Työfysioterapeutti/Tules-klinikka
Fysioterapeutti, osteopaatti YAMK
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti AMK
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti, urheiluhieroja
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti
Fysioterapeutti