Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Imatra

Lappeentie 14
55100 Imatra
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapiaa Imatralla tarjoaa Fysios Mehiläinen Imatra. Fysios Mehiläinen Imatra tarjoaa monipuolisia fysioterapia- , OMT-fysioterapia , fasciamanipulaatio -, hieronta - ja liikuntapalveluita  kaikenikäisille asiakkaille, myös kotikäynteinä. Meiltä saat avun tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin, leikkausten jälkitiloihin  sekä kuntoutukseen. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat . Meiltä saat myös erityisosaamista virheellisen purennan hoitoon  sekä äänenkäytön ongelmiin.

Meillä on myös fysioterapeutteja, joilla on neurologisen fysioterapian  ja ikääntyneiden fysioterapian  erityisosaamista. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja palvelemme Eksoten maksusitoumusasiakkaita, veteraanikuntoutujia sekä omaishoidon palveluseteliasiakkaita. Myös jalkahoitajan palvelut sekä tukisukkamittaukset kuuluvat palveluihimme. Tukisukat tulevat Napra Rehabin toimittamana. Meiltä saat myös Firstbeat-hyvinvointianalyysit . Teemme paikallista yhteistyötä mm. paikallisten yritysten, yhdistysten sekä palvelutalojen kanssa.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Ryhmät voidaan toteuttaa myös etänä. Fysios Mehiläiseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Teemme kotikäyntejä koko Etelä-Karjalan alueelle.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Imatra sijaitsee Imatran keskustassa. Tilamme ovat esteettömät ja toimivat niin asiakkaan kuin fysioterapeutinkin kannalta. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo liikkua tiloissamme. Toimipisteemme sijaitsee katutasossa ja oven eteen pääsee autolla. Ilmaista parkkitilaa löytyy toimipisteen lähettyviltä.

Pysäköinti

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa ja oven eteen pääsee autolla. Ilmaista parkkitilaa löytyy toimipisteen lähettyviltä.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Sairaanhoitaja AMK
Fysioterapeutti, Voice Massage - terapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, hieroja
Fysioterapeutti