Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Helsinki Pasila

Maistraatinportti 2
00240 Helsinki
Siirry ajanvaraukseen

Fysios Mehiläinen Helsinki Pasila tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia terapiapalveluita  Länsi-Pasilassa. Olemme erikoistuneet eri ikäisten tuki-ja liikuntaelinvaivoihin ja meillä on laajin terapiapalveluiden valikoima Pasilan alueella. Asiantuntevat fysioterapeutit , osteopaatit , naprapaatti  ja jalkaterapeutti  ovat käytettävissäsi. Useat terapeuttimme toimivat myös fysioterapia-alan kouluttajina sekä konsultoitavina ammattilaisina. Kouluttaminen ja kouluttautuminen on iso ja tärkeä osa toimintakulttuuriamme.

Palveluvalikoimaamme kuuluu manuaalisen terapian erikoisosaamista (OMT , Maitland , McKenzie/MDT , osteopatia , naprapatia ), tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoisosaamista (alaraajafysioterapia , äitiysfysioterapia , urheilufysioterapia , purentavaivat ), psykofyysistä fysioterapiaa , neurologista fysioterapiaa , lasten (yli 5-v) ja nuorten fysioterapiaa , ikääntyneiden fysioterapiaa , hierontaa , akupunktiota , fasciakäsittelyitä , jalkaterapiapalveluita, alaraaja-analyysejä sekä tukipohjallisten valmistusta .

Meiltä tullaan hakemaan apua kauempaakin ammattiosaamisen lisäksi myös siksi, että sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Pasilan juna-aseman vieressä. Tilamme ovat myös vasta remontoidut ja toimipisteellemme on esteetön kulku. Teemme myös kotikäyntejä ja etäfysioterapiaa . Toimipisteen hoitolaitteita ovat ESWT , TENS ja LPG  (ei esteettisiä hoitoja).

Pasilan toimipisteestä voit ostaa myös Firstbeat Life - mittauksen, jolla saat arvokasta tietoa esimerkiksi kuormittumiseen ja palautumiseen liittyen. Mikäli haluat aloittaa mittauksen tai toivot palvelusta ja sen sisällöstä lisätietoa, niin ota yhteyttä nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta . Pasilan toimipisteessä Firstbeat Life -mittauksia ja siihen liittyvää valmennusta toteuttavat Fysioterapeutit: Leena Vierikko  ja Jaana Nissilä .

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys ja meille voi tulla hoitoon myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä (Palse). Meillä on useita yrityssopimuksia työntekijöiden fysioterapiasta ja hieronnasta. Meille voi tietysti tulla myös ilman lähetettä omakustanteisesti.

Vi betjenar också på svenska.

We provide services also in english.

Atendemos também em português (Carolina Olyntho ).

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Riikka Viitanen , p. 050 479 6830 tai riikka.viitanen@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kuntosali, jossa on hyvät ja monipuoliset harjoitusmahdollisuudet yhdessä terapeutin kanssa. Järjestämme tarpeen ja kysynnän mukaan myös terapeuttisen harjoittelun pienryhmiä. Pienryhmäharjoittelusta saat lisätietoja fysioterapeutti Jaana Nissilältä  (jaana.nissila@mehilainen.fi) tai soittopyyntönä Jaanalle asiakaspalvelumme 010 237 700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) kautta.

Teemme kuntotestauksia ja henkilökohtaisia harjoitusohjelmia.

Teemme yhteistyötä EasyFit Pasilan kanssa ja voimme tukea sinua omatoimisen kuntosaliharjoittelun alkuun yksilöllisen kuntoutusjakson jälkeen.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Helsinki Pasila sijaitsee katutasossa Länsi-Pasilassa Rubik-talossa aivan Mall of Triplan vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähin rautatieasema on Pasilan rautatieasema, julkisella liikenteellä meille pääsee junan lisäksi raitiovaunulla ja bussilla. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi .

Toimipisteeseen pääsee sisään ovikelloa soittamalla. Voit odottaa aulassa kunnes terapeutti tulee hakemaan.

Kulku pyörätuolilla Rubikin pääovesta. Pyörätuolia käyttävät asiakkaat voivat olla terapeuttiin yhteydessä ennen ensimmäistä käyntiä, jotta terapeutti osaa ohjata kulkemaan oikeasta ovesta.

Pysäköinti

Maksullisia parkkipaikkoja löytyy Maistraatinportista ja kauppakeskus Triplasta. Tällä hetkellä aivan toimipisteen edessä olevien parkkipaikkojen määrä on vähentynyt alueella tehtävien rakennus- ja remontointihankkeiden vuoksi.

Esteettömyys

Kyllä

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti, Hieroja
Fysioterapeutti, Maitland
Fysioterapeutti YAMK, manipulatiivinen t
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, FM
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Naprapaatti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
OMT fysioterapeutti
Fysioterapeutti, urheilufysioterapeutti
Osteopaatti, Personal trainer (ACE)
Fysioterapeutti, liikkeen erityisasiantuntija
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Osteopaatti, Työfysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Manipulatiivinen ft
Fysioterapeutti, hieroja