Terveysasemaulkoistukset

Oma Lääkärisi -terveysasemat

Mehiläisen Terveyskeskus on asiakaslähtöinen tapa lähestyä julkisia, kunnan järjestämisvastuulla olevia sosiaali- ja terveyspalveluita. Vastaamme tällä hetkellä yli 300 000 suomalaisen julkisesta perusterveydenhuollon palvelutuotannosta.

Toiminnan keskiössä ovat asiakaslähtöisyys, nopea palveluiden saatavuus sekä jatkuva kehittyminen. Toiminnan kehittäminen perustuu saatuun palautteeseen, mitattuun dataan sekä terveysasemien henkilökunnan vapauteen kehittää toimintaa vaikuttavampaan ja asiakaslähtöiseen suuntaan.

Tähtäämme työssämme huippulaatuun, saatavuuteen ja tehokkaisiin toimintatapoihin. Mittaamme toimintaamme useilla eri mittareilla reaaliaikaisesti, joiden avulla ohjaamme ja kehitämme palvelutuotantoamme asemakohtaisesti.

Mehiläisen terveyskeskukset toimivat tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo, Iitti, Inkoo, Jyväskylä, Kemi, Keminmaa, Kärkölä, Lahti, Siikalatva, Tampere, Tornio, Turku.

Toimintamallissamme kunta ja yksityinen palveluntuottaja ovat kumppaneita, jotka asettavat yhdessä toiminnan tavoitteet ja osallistuvat toiminnan ohjaamiseen tiiviissä yhteistyössä.

Toimintamalli kattaa seuraavat kokonaisuudet:

  • Sote-kokonaisulkoistukset
  • Perusterveydenhuollon ulkoistukset sisältäen kouluterveydenhuolto ja neuvolatoiminta
  • Suun terveydenhuollon ulkoistukset
  • Kotihoidon ja kotisairaanhoidon ulkoistukset
  • Digitaaliset ratkaisut

Tilaajille toimintamallimme takaa vaikuttavat palvelut, joiden kustannuskehitys on selvillä koko sopimuskauden ajan. Asiakkaiden osalta palveluidemme saatavuus on huippuluokkaa, joka näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä.

Kiinnostuitko palveluistamme? Kerromme mielellämme lisää

Myyntijohtaja Antti Puranen, antti.puranen@mehilainen.fi, p. 050 532 4438
Johtaja, Joonas Turunen, joonas.turunen@mehilainen.fi, p. 040 542 5935