Vallilan Hammaslääkärikeskus Oy osaksi Mehiläistä

Lehdistötiedote 20.2.2023

Helsinkiläinen Vallilan Hammaslääkärikeskus Oy liittyy osaksi Mehiläistä 15.2.2023 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla. Yhdeksän suun terveyden ammattilaista jatkaa Mehiläisen palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Toiminta siirtyy Mehiläisen Hakaniemen Ympyrätalon lääkärikeskukseen 1.6.2023.

Vallilan Hammaslääkärikeskus on tarjonnut hammaslääkäripalveluita Vallilan alueella jo yli 80 vuotta.

- Vallilan Hammaslääkärikeskus on erittäin hyvämaineinen pitkään toiminut suun terveyden toimija, jonka osaaminen vahvistaa ja tukee Mehiläisen tavoitetta palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja parhaalla mahdollisella laadulla, toteaa Hammas Mehiläisen liiketoimintajohtaja Tuomas Polttila.

- Mehiläinen valikoitui uudeksi omistajaksi, koska se on jo valmiiksi paikallisesti vahva ja luotettava toimija. Yhteistyö lääkäripuolen kanssa antaa mahdollisuudet kehittää asiakkaillemme aiempaa kokonaisvaltaisempaa hoitoa, kertoo hammaslääkärinä jatkava Risto Närvänen Vallilan Hammaslääkärikeskuksesta.

Digitaaliset palvelut laajasti käyttöön

Kaupan myötä Mehiläinen tuo Vallilan Hammaslääkärikeskuksen asiakkaille ja ammattilaisille laajat digitaaliset palvelut sujuvoittamaan asiointia. OmaMehiläinen-sovelluksen ja -verkkopalvelun kautta muun muassa ajanvaraukset sekä omien tutkimusten ja hoidon etenemisen seuranta tapahtuvat nopeasti ja vaivattomasti.

- Suun terveys on tärkeä osa ihmisen kokonaisterveyttä ja hammaslääkärissä käynnin kuuluu olla helppoa ja mutkatonta. Mehiläisen avulla pystymme tarjoamaan Vallilan Hammaslääkärikeskuksen asiakkaille kokonaisvaltaiset suun terveyden palvelut jatkossa myös digipuolella, sanoo hammaslääkärinä jatkava Mikko Laukkanen Vallilan Hammaslääkärikeskuksesta.

- Tietoisuus suun terveyden tärkeydestä ihmisen kokonaishyvinvoinnille kasvaa. Lääkärikeskuksen moniammatillinen ympäristö mahdollistaa jatkossa yhä kokonaisvaltaisemman hoidon myös Vallilan Hammaslääkärikeskuksen asiakkaille, Polttila päättää.

Vallilan Hammaslääkärikeskus aloitti toimintansa vuonna 1939 ja on palvellut asiakkaitaan jo useamman sukupolven ajan. Toiminta jatkuu Vallilassa Mäkelänkadulla 31.5.2023 asti, minkä jälkeen tutut hammaslääkärit ja muut suun terveyden ammattilaiset löytyvät Mehiläisen Hakaniemen Ympyrätalon lääkärikeskuksesta.