Vakka-Suomen Lääkärikeskuksesta Mehiläinen Uusikaupunki

Lehdistötiedote 1.10.2018

Vakka-Suomen Lääkärikeskuksen nimi muuttuu 1.10.2018, kun siitä tulee Mehiläinen Uusikaupunki. Mehiläinen tarjoaa lääkärikeskus- ja työterveyspalveluita Varsinais-Suomessa jo 12 toimipisteessä.

Vakka-Suomen Lääkärikeskus liittyi osaksi Mehiläistä 15.6.2018 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Nyt uudella Mehiläinen Uusikaupunki -nimellä toimiva lääkärikeskus tarjoaa asiakkailleen entistä laajemman valikoiman terveyspalveluita.

- Vakka-Suomen Lääkärikeskuksen nykyisille asiakkaille paikallinen palveluvalikoima laajenee, kun investoimme mm. moderniin röntgenlaitteistoon. Alamme tarjota röntgenkuvantamista näillä näkymin marraskuusta alkaen ainoana yksityisenä toimijana Uudessakaupungissa, kertoo johtaja Juha Hämäläinen Mehiläisestä.

Mehiläinen Uusikaupungissa aukioloaikojen ja palveluvalikoiman laajentaminen on mahdollista paikallisen kysynnän mukaan.

- Asiakas on palveluidemme keskiössä, ja meille myös hyvä asiakaskokemus on tärkeää. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkailtamme saatavaa palautetta kehittääksemme toimintaamme, kuvailee Hämäläinen.

Asiakkaiden saatavilla ovat jatkossa Mehiläisen asioimista sujuvoittavat digitaaliset palvelut, kuten OmaMehiläinen-sovellus ja -verkkopalvelu sekä niiden osana toimiva Digiklinikka. Nämä ovat sekä lääkärikeskuksen yksityis- että työelämäpalveluiden asiakkaiden käytössä. Mehiläisen suoralaskutussopimukset eri vakuutusyhtiöiden kanssa tulevat samalla asiakkaiden käyttöön.

- Näen asiakkaiden hyötyvän selvästi Mehiläisen tuomista lisäpalveluista ja uusista mahdollisuuksista vaivattomampaan asiointiin, sanoo Mehiläinen Uusikaupungin vastaava lääkäri Markus Laurila.

Uusikaupunkilaiset yritykset voivat niin halutessaan hyödyntää myös Mehiläisen muita toimipisteitä työterveyshuollossaan. Sopimuksen laajentaminen maantieteellisesti onnistuu ottamalla yhteyttä omaan työterveyshoitajaan.

Mehiläinen Uusikaupunki palvelee Koulukatu 1:ssa Vakka-Suomen Lääkärikeskuksesta tutun henkilökunnan voimin.