Työterveysasiakkaiden koronarokotukset alkavat Lahden Mehiläisessä

Lehdistötiedote 3.5.2021

Työterveysasiakkaiden rokottaminen käynnistyy Lahdessa keskiviikkona 5.5.2021. Koronarokotukset toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kanssa.

- On hienoa, että työterveyspalveluja tuottavat yritykset on otettu mukaan rokottamiseen. Työterveyshuollon asiakkaidemme kiinnostus rokotuksia kohtaan on ollut merkittävä, ja olemme päivittäin saaneet vastata tiedusteluihin koronarokottamisen mahdollisuudesta työterveysasiakkaille, sanoo yksikönjohtaja Anu Jokinen.

Lahden Mehiläisessä rokotetaan keskiviikosta alkaen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella työskenteleviä työterveysasiakkaita, joiden työnantaja on sopinut työntekijöidensä rokottamisesta Mehiläisen työterveyshuollossa. Rokottaminen tapahtuu THL:n valtakunnallisesti määrittelemien kriteerien sekä kuntien rokotusjärjestyksen mukaisesti.

- Rokotusaikoja on varattavissa rokotelogistiikasta johtuen tiistai-iltapäivästä perjantai iltapäivään. Rokotemäärien kasvaessa lisäämme rokotusaikoja. Tärkeää on, että varattavat ajat ovat suhteutettu ikäluokan rokotusmääriin, kertoo palvelupäällikkö Anne Argillander.

Rokotukseen tarvitaan aina ajanvaraus. Ajanvarauksen voi tehdä 27.4. alkaen Mehiläisen koronarokotusten ajanvaraussivulla koronarokotus.mehilainen.fi tai asiakaspalvelukeskuksen numerossa 010 414 00 (0,084 €/min). Rokotuksia annetaan Lahden toimipisteessä osoitteessa Sibeliuksenkatu 6.

Koronarokotukseen suositellaan tulemaan varattuna ajankohtana vain terveenä ja kasvomaskia käyttäen. Riskiryhmään kuuluminen tulee pystyä osoittamaan rokotuspaikalla esimerkiksi Kela-kortin merkinnöin tai sairauskertomustietojen pohjalta.