Tuusulan Kerttuli osaksi Mehiläisen hoivapalveluita

Lehdistötiedote 8.3.2019

Ikääntyneiden ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuottava Tuusulan Kerttuli Oy on siirtynyt Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle 5.3.2019 alkaen.

Vuonna 1992 perustettu yhtiö tuottaa ikääntyneiden ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluja Tuusulassa. Yhtiön palveluihin kuuluu yhteensä 54 asukaspaikkaa.

- Olemme erittäin iloisia päästessämme jatkamaan Tuusulan Kerttulin toimintaa. Tuusulan Kerttulilla on maine alueella laadukkaana palveluntuottajana ja yhtiöllä on sitoutunut ja osaava henkilöstö. Näemme, että yhtiö istuu luontevasti osaksi Mehiläistä, sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

- Neuvotteluiden jälkeen kumppaniksi valikoitui Mehiläinen, jonka arvot vastaavat Kerttulin arvoja. Kerttulin laadukkaan toiminnan jatkuminen on taattua ja Mehiläisellä on potentiaalia kehittää sitä edelleen huomioiden voimakkaasti puhaltavat sote-tuulet, kertovat yhtiön entiset omistajat Anna Salminen ja Jani Salminen, jotka jatkavat toiminnan tukena siirtymävaiheen ajan.

Omistusvaihdoksella ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Tuusulan Kerttulin ohella Mehiläisellä on Tuusulassa Ykköskoti Lotta, joka tuottaa mielenterveyskuntoutujien asumispalveluja.