Turun Mehiläinen aloittaa työterveysasiakkaiden koronarokotukset

Lehdistötiedote 4.5.2021

Työterveysasiakkaiden rokottaminen käynnistyy Turussa torstaina 6.5.2021. Koronarokotukset toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kanssa.

- On tärkeää, että pääsemme aloittamaan koronarokotukset alueellamme ja pääsemme auttamaan tässä yhteiskuntavastuullisessa työssä. Rokottaminen käynnistyy tällä viikolla, ja moni työterveysasiakas on jo rokotusajan varannut, kertoo aluejohtaja Jaana Hildén.

Mehiläinen Neossa rokotetaan torstaista alkaen Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueilla työskenteleviä työterveysasiakkaita, joiden työnantaja on sopinut työntekijöidensä rokottamisesta Mehiläisen työterveyshuollossa. Rokottaminen tapahtuu THL:n valtakunnallisesti määrittelemien kriteerien sekä kuntien rokotusjärjestyksen mukaisesti. Tällä hetkellä rokotetaan yli 50-vuotiaita terveitä aikuisia.

Rokotuksia annetaan Neon toimipisteessä osoitteessa Joukahaisenkatu 6. Lounais-Suomen alueella Mehiläinen rokottaa myös Salossa ja Uudessakaupungissa sekä myöhemmin myös Loimaalla.

Rokotukseen tarvitaan aina ajanvaraus. Ajanvarauksen voi tehdä Mehiläisen koronarokotusten ajanvaraussivulla koronarokotus.mehilainen.fi tai asiakaspalvelukeskuksen numerossa 010 414 00 (0,084 €/min) (0,084 €/min). Koronarokotukseen suositellaan tulemaan varattuna ajankohtana vain terveenä ja kasvomaskia käyttäen.