Pohjola Terveyden työterveyspalvelut Mehiläiselle

Lehdistötiedote 16.4.2019

Mehiläinen ostaa 15.4.2019 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla Pohjola Terveys Oy:n työterveyspalvelut. Liiketoimintakaupan yhteydessä myös OP Ryhmän työterveyspalveluiden puitesopimus siirtyy Mehiläiselle.

Pohjola Terveys tuottaa työterveyspalveluja noin 800 asiakasyritykselle ja niiden lähes 19 000 työntekijälle. Nyt allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla työterveyspalvelut liittyvät osaksi Mehiläistä.

- Pohjola Terveyden työterveyspalveluiden kauppa tukee erinomaisesti kasvustrategiaamme, toteaa Mehiläisen Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Antti Miettinen.

Mehiläinen tuo Pohjola Terveyden työterveysasiakkaille mukanaan valtakunnallisen palveluverkoston lisäksi modernit digitaaliset palvelut.

- Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu työterveyshuollon palveluiden laadun ja kehittämisen asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme luottamuksellista kumppanuutta ja digitaalisesti tuettuja, vaikuttavia palveluita työntekijöiden, työyhteisöjen sekä johtamisen tueksi, Miettinen kuvailee.

- Mehiläisellä on kattava palveluverkosto, joka pystyy tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaat työterveyspalvelut, sanoo Pohjola Terveys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli Lehtilä.

Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin. Kaupan myötä Pohjola Terveyden työterveyspalveluiden henkilöstö siirtyy Mehiläisen palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Tavoitteena on, että työterveyspalvelut siirtyvät Mehiläiselle 1.6.2019.

Myös OP Ryhmän työterveyspalveluiden puitesopimus siirtyy Mehiläiselle. Mehiläinen tarjoaa jatkossa työterveyspalvelut OP Ryhmän henkilökunnalle.

- Meillä on laaja kokemus finanssi- ja vakuutusalan työterveyshuollon asiakkuuksista, ja olemme iloisia, että OP valitsi Mehiläisen työterveyspalvelut, Miettinen sanoo.