Onnenrinteen hoivakodit osaksi Mainiokoteja

Lehdistötiedote 8.11.2023

Ikääntyneiden asumispalveluja ja päivätoimintaa tuottavan Päivärinteen Timantti Oy:n (Onnenrinne) omistus on siirtynyt Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle 1.11.2023 alkaen. Oulussa ja Muhoksella toimivan yhtiön toimintaan kuuluvat ikääntyneiden hoivakodit Lasaretinsaari, Ainola ja Päivärinne, joissa on yhteensä 185 asukaspaikkaa.

- Onnenrinteen toiminnan keskeisenä lähtökohtana on ollut asiakkaiden onnellisuus, itsemääräämisoikeus ja henkilökohtaisten tarpeiden ymmärtäminen. Jaamme nämä arvot ja haluamme kehittää toimintaa edelleen, asukkaiden ja heidän läheistensä tarpeita kuunnellen, sanoo Mainiokotien liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

- Olemme kasvattaneet Onnenrinteen toimintaa viime vuosina voimakkaasti ja nyt tulimme siihen kohtaan, jossa oli aika pohtia vaihtoehtoja eteenpäin. Mainiokodit kumppanina tuo leveämmät hartiat toiminnan kasvuun ja kehittämiseen sekä henkilöstölle myös urakehitys- ja koulutusmahdollisuuksia, kertovat Päivärinteen Timantti Oy:n yrittäjät Harri Puolitaival ja Anne Keinänen, jotka jatkavat yhtiön palveluksessa siirtymäajan.

Omistusvaihdoksella ei ole suoraa vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Onnenrinteen lisäksi Mainiokodeilla on Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella tällä hetkellä viisi muuta hoivakotia ikääntyneille. Yhteensä toimintaan kuuluu 86 Mainiokotia eri puolilla Suomea.